Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Axel Blaze 10.

 

Gouenji Shuuya (Axel Blaze)

 

Vita 6

 

2402 oldal
wiki
Ez a lap félig védett.
Gouenji Shuuya
GouenjiCS10HQ1.PNG
JP név 豪 炎 寺 修 也
Dub neve Axel Blaze
Adat

Nemek

Férfi
Pozíció FWicon.png (Előre)

Szám

10
Elem Tűz

Csapat

Régi Kidokawa Seishuu (korábban, ex-kapitány)
Raimon
Első Raimon
Inazuma Japán B
Inazuma Japánban
Fehér csapat
Seidouzan (edző)
Dragonlink (co-edző)
Nagy Inazuma
Seiyuu Hirofumi Nojima
Debut
Játék Tizenegy Inazuma
Anime Episode 001

Episode 001 (GO) Episode 007 (Chrono Stone)

Manga 1. fejezet
Gouenji Shuuya (豪炎寺修也) az egyik főszereplője a Inazuma Eleven játékot, manga és az anime. Korábban az ász a csatár Kidokawa Seishuu , majd az ász a csatár Raimon , majd később a japán Inazuma .

Az események Inazuma Eleven GO , Gouenji kiderült, hogy az antagonista az új sorozat, mert a státusza, mint a "szent császár" az ötödik szektor , megy az álnevet Ishido Shuuji (イシドシュウジ). Ő is Seidouzan 's edző. Ugyanakkor lett főszereplője utána.

 

Profil

Tizenegy Inazuma

  • "A hűvös transzfer tanuló híres, legendás csatár."

Tizenegy Inazuma 2

  • "Ez alatt ász csatár hűvös külső ég tüzes futball szenvedély."

Háttér

Fiatal Gouenji és családja, egy játékban jelenet.
Még gyermekkorában, Gouenji kimutatták, hogy egy tehetséges játékos. Szülei is gyakran jönnek a játékok felvidítani őt, mondván, hogy volt egy tehetség a foci, és hogy ők rendkívül büszke rá. Azonban, miután anyja halála apja, Gouenji Katsuya lett egy teljesen más ember. Annak ellenére, hogy büszke az ő fia a múltban, az apja akarta Gouenji leszokni 1 foci
Gouenji családja.
d orvos lesz, mint ő maga, és már vitatkoztak a kérdést Gouenji azóta.
A medált Yuuka adta Gouenji
Mielőtt a döntőben a határ Football - egy év befor a sorozat eseményei - ami egy mérkőzés között Kidokawa Seishuu és Teikoku , Gouenji húga, Yuuka , lett baleset áldozata volt, és azóta kómában van. Ennek köszönhetően, az apja állapota rosszabbodott. Yuuka ezután kórházba Inazuma General Hospital, ahol apja dolgozott Gouenji.

Amióta a baleset, Gouenji gondoltam, hogy ha ő nem focizott, a baleset nem történt volna meg a Yuuka , és csodálkoztam, hogyan tud egyszerűen csak pihenni és focizni, amikor szenved. Gouenji tartja egy amulettet Yuuka által átutalt, Raimon , és megesküdött, hogy amíg ő felébred, nem akart focizni.

Megjelenés

Gouenji a TCG (Raimon)
Ő tüzes platina szőke haja és szemöldöke cikcakkos, és éles, fekete szemét. Ő is egy szép bőr tónusát. Úgy néz ki, általában nagyon komoly. Mellékesen, ő visel fehér kapucnis kabát, narancssárga rajta, barna nadrágot és piros cipők. 2. évad folyamán, amikor ő volt az elrejtés, barna cipőt viselt és egy narancssárga dzseki, kék csíkos oldala. Az egyik Inazuma Eleven 2009 artwork burkolatok, Gouenji látható, hogy maga a sötét szürkésbarna yukata, szürke csíkos lesz függőlegesen lefelé.

A GO-t, ő tüskés haja kiegyenesedett le, és most ő azúrkék kiemeli őket. Van egy viszonylag sötétebb complection a GO. Visel piros színű kabátot, mint egy fehér ing, szürke bakancsot át a nadrágját. Több mint ezt visel fekete kendőt a nyakában. Ő tartozékok közé egy hosszú nyaklánc, fehér, zöld és vörös gyöngyöket, és egy rövidebb arany nyakláncot, egy gyöngy.

Ő is hord zöld és lila színű fülbevaló. Az első epizód GO-ben látott fekete köpenyt viselt
Gouenji a manga.
és kapucnival. Van egy sötét bőr tónusát. Meg kell jegyezni, hogy a játék promóciós alkotása Ishido / Gouenji, Gouenji szeme látta, hogy élettelen, anélkül, hogy "könnyű" a szem, míg a TCG és Anime grafikát, a szeme még mindig úgy tűnik, hogy a "könnyű" bennük . Mivel Episode 45 a GO, Gouenji ismét megváltozott a megjelenése, ő most már levette kiemeli, és hordja a haját, mint egy kis lófarok, amely valamikor megállapított vállán. A haja most hasonló Afuro . Visel piros kabát, kék és fehér díszítéssel ellátott, sötét sötétkék nadrágot. Úgy tűnik a Pro League Jacket. Gouenji is elsősorban az ő megszabadult fülbevaló, sál és ékszerek

Személyiség

Ő hűvös és nyugodt a legtöbb helyzetben. Ő törődik mélyen húga és egy erős szenvedélye a foci. Amikor az egyik csapat tagjai sem csinál jól, ő rúgja a futball-labda keményen rájuk. És amikor ránézek a meglepetés, ő teszi őket észre a hibát és kijavítja azokat. Ez azt mutatja, hogy elveszi az emberek érdeke, és megérti, az érzéseiket, és osztja bánatukat és boldogságot minden időben. Ő is úgy tűnt, hogy a gyors gondolkodás a legtöbb alkalommal (a manga is).

A manga, ő ábrázolta sokkal rejtélyesebb,
Gouenji által alkalmi ruha az ötödik dal véget az eredeti sorozat.
és könnyen bosszantott Endou Mamoru 's megpróbálja felvenni vele a foci klub. Miután felvették, ő még akar lépni a klubba, mert a foci klub maga nem jól működik, és hogy Kabeyama Heigorou s védekezés nem jó is. Azonban, amikor használta a Kabeyama hissatsu, végül maradt a foci klub. Ő is kimutatták, hogy törődnek a többiek.

Például, amikor Onigawara elmondta, hogy Endou Kageyama ez az egyetlen, aki megölte Endou nagyapja, ő akart ütni őt. Szerencsére Endou visszatartotta. A GO, mikor kiderült, hogy Ishido Shuuji, személyisége van, gyökeresen megváltozott, aki indul, amelyeknek nincs bűntudatot kontrolling foci. Azt állítja, hogy a foci nem hozható vissza többé, s úgy tűnik, nem érdekel az ő régi barátok, csapattársak, és azok, akik szeretnek focizni. Azt is elkezdtem a "sunyi" mosoly, miközben nézi a meccset a Szent Road versenyen. Bár, néhány saját karaktert, mint hűvös, nyugodt és komoly maradt. Ő is elindul, hogy megtagadja a múltját identitását, hogy "Gouenji Shuuya", és kijelenti, ő neve Ishido Shuuji mikor szembesült Endou. Ő mégis van némi bűntudat kontrolling foci közben látható a sorozat.

Telek

1. évad

Gouenji a Raimon

Gouenji húga, Yuuka , volt kómában, mert Kageyama s interferencia megállítani őt Teikoku ellen játszik. Folyton egy amulett általa készített, és megfogadta, hogy soha nem fociznak újra. Először jelenik meg, amikor Endou képzése volt a Inazuma KFC . Miután látta a punk nyárs a labdát, majd rugdosni azt irányába Kisaragi Mako, aki beavatkozik, lövészet vissza a labdát, amely megüt a punk arcát. De aztán meglepte Endou "s" soha ne add fel "hozzáállás azt mondta neki, hogy húga volna, azt akarta, hogy fociznak a legjobban, aztán visszanyeri szenvedélye a játék. Ő változtatja ígéretét lesz a bajnok a labdarúgó Frontier . Ő először nem fogadja el Someoka , de később, amikor látja, Gouenji keményen dolgozik, hogy teljes Inazuma Csepp , tiszteletét őt, mint a csapattársa, és az ász csatár a Raimon növekszik, és Someoka nem fogadja el senki más, mint Gouenji mint Raimon ásza csatár , ahogy azt látni, ha nem fogadja el Fubuki mint Raimon új csatár után ász Gouenji elhagyta a csapatot a 2. évadban.

2. évad

Gouenji alatt bujkál
A season 2-ben kirúgták a csapat után kapott elvonta egy elleni mérkőzésen Aliea Akadémia által Coach Hitomiko . Később, Raimon hallott pletykák a "Láng Striker" valahol Okinawa és odautazott, hogy megtalálja őt, remélve, hogy ő Gouenji. Ő látta az árnyékban rejtőzik figyelte Raimon gyakorlat, és még látta, hogy a konfrontáció Burn és a Gran . Később, a meccs ellen Epsilon Remastered , Gouenji látja a meccset egy álruhás (1 narancs és fekete kapucnit), és bebizonyosodik, hogy ő és Hijikata Raiden ismerik egymást.
Gouenji szokásos alkalmi ruha.
Később a mérkőzés, három titokzatos férfi megpróbálja, hogy Gouenji el őket, de ő trükkök segítségével Onigawara . Ő fut vissza a meccset és újra csatlakozik a csapat az utolsó pillanatban. A Raimon Tizenegy örülünk, hogy visszatért hozzájuk. Együtt még egyszer, végül megverte az Epsilon Remastered Gouenji új hissatsu; Bakunetsu Vihar és tűz tornádó.

3. évad

Gouenji a Inazuma Japánban.
A 3. évad volt a jelölt, hogy csatlakozzon a japán nemzeti csapat, Inazuma Japánban , és volt
Gouenji a Inazuma Japánban B
helyezett a B-csapat - Kidou Yuuto csapata. Ő és néhány csapattársai választották Coach Kudou , hogy képviselje Japánban. Később, már majdnem ki a csapat előtt ismét a döntőbe, mert az apja azt akarta, hogy tanulmányozza a német és orvos lesz. Ugyanakkor képes volt megmutatni az apja mennyire szereti a futball és akar maradni, a többi csapat. Ő tesz egy új hissatsu a Hiroto és Toramaru között a meccset a birodalom , annak ellenére, hogy elveszítik a pontszám 2-1. Később követte a Kidou csapata a pokolba a démon kapu , a megmentése érdekében Haruna tól Z Makai Gundan .

 

Gouenji a Inazuma Japánban kabát
Akkor aztán, amikor Inazuma Japán ellen harcoló Királyság , ő szerezte a második pont a Inazuma Japán, valamint Someoka és Hiroto láncban lő álló egyéni hissatsu. Ő gólt szerzett a Toramaru segítségével Tiger Storm ellen Garshield csapat . Ő, valamint Toramaru és Endou szerezte a győztes gólt a Japán elleni Inazuma Gigant Kis a döntőben a Jet Stream , amely áttörte a rokokó 's Tamashii The Hand G2 .
Gouenji az érettségi

Az Episode 126 , Raimon szerzett diplomát, és amikor ez volt a sor, hogy Endou megkapja a diplomát, Gouenji együtt a többi Raimon láttak sírni, mert voltak, hogy külön utakon mennek.

Ezután Episode 127 , volt még egy utolsó mérkőzés érettségi egymással, ami végül a két csoportban nem pontozásos cél, hiszen ahol egyformán kiegyenlített. Mindegyikük hallgatta Endou utolsó beszédét, és megígérte, hogy majd folyamatosan fociznak a Endou szavát, hogy ő mondta: "Menjünk focizni!" melyet mindenki boldogan fogadott.

Telek (GO)

A Inazuma Tizenegy GO , ő meg Matsukaze Tenma 's visszaemlékezés, amikor megmentette az életét, egy futball-labdát rúgja a halom fát, hogy leestek a tetején rá. Ő ezt megtette idején alatt volt rejtőzködik Aliea Akadémia . És amikor Tenma felkapta a labdát, akkor látta, hogy a Raimon embléma rajta, bizonyítva,
Gouenji a Tenma a flashback.
mennyire hiányzott neki a csapata. Ő valójában lett Tenma hőse tette és szenvedélyes a foci mintha most, 10 évvel később. Bebizonyosodott az Episode 11 , hogy Tsurugi és a testvérét is akart focizni, mint ő.

Ő először látható Episode 01 (GO) (bár nem tárt fel, mint Gouenji egyelőre) az árnyékban hogy valaki más parancsolt. Azt kívánja, hogy "ellenőrizzék foci" Az első epizód és kerestem meghatározni. Az egész megjelenése nem látszik, mivel ő volt csuklyás, amíg ezt teszed.

Röviddel azután, Kuro nem Kishidan eljátszotta játék után Shindou Takuto szabadul ő Keshin először, ő látta megint, ahol nézi a statisztikákat minden Raimon csapat tagja, különösen Takuto statisztikája. Úgy nyilatkozott, hogy már Shindou "Nemrég felébredt".

Ő is látta újra néző Holy Road 's megnyitón.

Amikor Raimon továbbjutott az elődöntőbe, ők eredetileg úgy tervezték, hogy ellen játszani Aoba Akadémia ,
Ishido mondván foci már nem játszott mindössze 11 tagja van.
másik résztvevője a Szent Road versenyen. Azonban Ishido kapcsolva Aoba helyét a Teikoku , ezért célzás, hogy Teikoku összezúzná Raimon. Ennek ellenére, Raimon megnyerte a mérkőzést, és jutott be a döntőbe.

Ő látta és figyelte Raimon Kaito akadémia mérkőzés végén Episode 20 .

Az Episode 22 -ben volt látható a Szent Road Megnyitó beszédet teszi.

Az Episode 24 -ben szembesült Endou Mamoru at ötödik ágazat "bázisát, ahol megerősítették, hogy valóban Gouenji Ishido Shuuji. Gouenji azonban tagadja a régi identitását, valamint Endou ajánlatát, hogy segítsen neki.

Az Episode 27 , ő mutatja, hogy vigyázni kell a meccs Raimon és Hakuren amikor Seki volt kapcsolva a területen, és elkezdett játszani durva.

Az Episode 29 , ő kimutatták, hogy beszélt Aphrodi de ez ismeretlen milyenek voltak beszél, de aztán ő mosolyogva mutatja azután, hogy beszélgetés Aphrodi . Ő figyeli a meccs Raimon és Kidokawa Seishuu. Egy visszaemlékezés a Aphrodi , ez látható, hogy beszélgettek Water World Stadion .

A 31 epizód után Raimon megnyerte a mérkőzést, Terumi felemelte a fejét, úgyhogy nézd meg őt, de ez mutatja, hogy otthagyta a helyét már.

Az Episode 33 , ő látta nézi Raimon tagjai. Azért jött a kórházba, és volt egy beszélgetés Taiyou a forradalomról és a szent út .

Az Episode 34 -ben látott figyelte Raimon elleni mérkőzésen Genei Gakuen , aztán elmosolyodott.

Az Episode 36 -ben látott Tenma beszélt és játszott vele. Ő is megmentette őt újra. Az Episode 37 -ben látott beszélgetett Amemiya mintegy Arakumo Gakuen következik játék, ahol azt mondja, hogy Gouenji Amemiya nem játszhat.

Az Episode 38 és 39 epizód , ő látta nézi a 1/2 döntő ellentétes Raimon és Arakumo Gakuen a Senguuji, Toramaru és Yamato. Úgy látszik mosolyog, amikor meglátta Matei Gryphon . A mérkőzés végén, ő mosolygott
Gouenji és Tenma.
Taiyou.

Az Episode 40 -ben látott képzés Tsurugi .

Az Episode 41 -ben látható beszél Saginuma , ő az, aki a coaching mint Seidouzan hiszen ő eredeti edző.

 

Amint azt a 44 epizód, ő látta beszél Senguuji, hogy mikor találkozott először neki is volt egy visszaemlékezés, úgy látszik, hogy boldog legyen, amikor látta, Hibiki beszédet a "valódi futball" jön vissza. Végén az epizód látható, hogy Endou szokás szerint azt mondta neki, nézzük újra focizni, amely Gouenji ténylegesen megállapított és aztán együtt Endou láthatók kezet egymással.

Játék

Kiderül, hogy csak akkor csatlakozott Gouenji szektor ötödik lett a szent császár megállítani Senguuji Daigo tönkretegyék foci. Amikor Seidouzan volt kapcsolva ki Dragonlink , Senguuji Daigo Gouenji megjelent a Szent császár, ahogy ő találta ki, hogy a Gouenji intenti
Ishido nézi a szent út végső
kiegészítők nem volt ugyanaz, mint az övé. Miután Raimon ütés Dragonlink , Gouenji utána beszél Endou és mindketten beszélni, hogyan foci volt és Gouenji jelenik volna vissza a normális énje.

A hitelek véget a Inazuma Tizenegy GO játék, van egy képen, amely megmutatja, hogy ő tanít Tsurugi az új hajtások.

Az eredmények azt mutatják, hogy megbánta kontrolling foci a trailer, amikor volt egy visszaemlékezés volt, amikor a Endou és Raimon előtt. A 46. jelenet a játék, akkor látható, hogy nézi Raimon gyakorolta, és ezt követően Endou jött, és beszélt vele, megköszönte mentés foci, bár a végén azt mondta neki: "Játsszunk foci újra", amely lehetővé tette Gouenji mondják, hogy "Igen".

Telek (Chrono Stone)

Alpha utazik vissza az időben, amikor megmenti Gouenji Tenma , és hogyan látja Tenma Gouenji rúgta a labdát, de Alpha leáll a forgatás ami nem Gouenji
Gouenji a karkötő idő
Tenma menteni a sérülések.

Gouenji jelenik GO formában 7. rész . Találkozott a maradék Raimon tagjai. Tudott El Dorado , és mi történt Endou . Aztán kiderült, hogy van egy idő karkötőt (hasonló a Tsurugi Yuuichi viselte az Episode 3), adott neki valaki csak az úgynevezett "X Helper". Azt javasolta, hogy a játékosok Raimon tudott gyakorolni Isten Eden , annak érdekében, hogy elsajátítsák a Keshin Fegyveres és így elleni jegyzőkönyvet Omega 2,0 és engedje Endou .

Ishido mosolygott, amikor endou megjelent a pályán

Film

Tizenegy Inazuma a film: Támadás a legerősebb hadsereg, Ogre

A filmben tanult Maximális Tűz és használt Prime Legend a Kidou .

Tizenegy GO Inazuma a Movie: The Ultimate Kötvények Gryphon

Ishido mutatkozott be először a GO filmben a szent út "s stadionban, hogy egy beszédet a szektor ötödik .
Kibayama Ishido beszél.

Később megjelent egy helikopter, napszemüveget visel, megy az Isten Eden , egy sziget, ahol az ötödik szektor vonatok a MAG . Azt látták, hogy beszéljen Kibayama Dousan mintegy Endou Mamoru .

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Лучшие фильмы онлайн

(RandallEndut, 2019.10.25 11:08)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://seriyakinotxrg.ct8.pl/60207-anal-pozhilyh-zhenschin.html]анал пожилых женщин[/url]
[url=http://uzhasitvxajhplus.ct8.pl/27091-porno-roliki-zrelye-zheny.html]порно ролики зрелые жены[/url]
[url=http://uzhasitvxajhplus.ct8.pl/03932-video-porno-hudenkih-devushek.html]видео порно худеньких девушек[/url]
[url=http://travaonlineamsxposmotret.ct8.pl/23523-zrelye-damy-v-neglizhe.html]зрелые дамы в неглиже[/url]
[url=http://travaonlinepmkssilver.ct8.pl/36067-porno-hd-lesbi.html]порно hd lesbi[/url]
[url=http://komediareuugold.ct8.pl/77258-porno-strastnyj-nezhnyj-seks.html]порно страстный нежный секс[/url]
[url=http://superfilmpxzhsmotr.ct8.pl/20169-mezhdu-nog-u-zhenschin-video.html]между ног у женщин видео[/url]
[url=http://superfilmpxzhsmotr.ct8.pl/29126-porno-telki-molodenkie.html]порно телки молоденькие[/url]
[url=http://filmikinofwybnik.ct8.pl/28494-russkoe-porn.html]русское porn[/url]
[url=http://filmikinofwybnik.ct8.pl/96811-russkoe-porno-sperma.html]русское порно сперма[/url]

Лучшие фильмы онлайн

(RandallEndut, 2019.10.22 09:37)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://tvigleamwhsuper.ct8.pl/41217-ebet-sestru-porno.html]ебет сестру порно[/url]
[url=http://kinoxaekcismotret.ct8.pl/02351-otkrytyj-porno-sajt.html]открытый порно сайт[/url]
[url=http://vsefilmnkqcsmotret.ct8.pl/46583-anal-russkie.html]анал русские[/url]
[url=http://kino-teatryqlesuper.ct8.pl/40155-milf-sisjastaja.html]милф сисястая[/url]
[url=http://kino-fsogzoonline.ct8.pl/73689-russkuju-v-popku.html]русскую в попку[/url]
[url=http://kino-teatrstbhseriay.ct8.pl/10664-porno-smotret-besplatno-s-seks-mashinami.html]порно смотреть бесплатно с секс машинами[/url]
[url=http://kino-teatrstbhseriay.ct8.pl/71991-ottrahal-doch.html]оттрахал дочь[/url]
[url=http://kino-fsvxzwprosmotr.ct8.pl/46961-porno-my-s-zhenoj.html]порно мы с женой[/url]
[url=http://kinoxaekcismotret.ct8.pl/41337-porno-video-iz-zhopy-v-rot.html]порно видео из жопы в рот[/url]
[url=http://tvfilmsbhisonline.ct8.pl/95485-lesbi-hd-krupnym-planom.html]лесби hd крупным планом[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

(Thomasrah, 2019.10.11 18:19)

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://superkinowpodposmotret.ct8.pl/46819-dorama-chto-s-etoj-semejkoj-russkaja-ozvuchka.html]дорама что с этой семейкой русская озвучка[/url]
[url=http://kinodepj.ct8.pl/50610-anatomija-strasti-3-sezon-11-serija.html]анатомия страсти 3 сезон 11 серия[/url]
[url=http://kinoprostorbnktleon.ct8.pl/32402-sumerechnye-ohotniki-2-sezon-vse-serii-podrjad.html]сумеречные охотники 2 сезон все серии подряд смотреть[/url]
[url=http://kinodepj.ct8.pl/71398-smotret-onlajn-igra-prestolov-5-sezon-lostfilm.html]смотреть онлайн игра престолов 5 сезон лостфильм[/url]
[url=http://mnogohdsjxeplus.ct8.pl/50551-smotret-serialy-pro-ljubov-v-horoshem-kachestve.html]смотреть сериалы про любовь в хорошем качестве онлайн бесплатно[/url]
[url=http://komediawyewgold.ct8.pl/33620-smotret-onlajn-hodjachie-mertvecy-5-sezon.html]смотреть онлайн ходячие мертвецы 5 сезон серия 8[/url]
[url=http://mnogohdsjxeplus.ct8.pl/36713-dnevniki-vampira-6-sezon-18-serija-lostfilm.html]дневники вампира 6 сезон 18 серия lostfilm[/url]
[url=http://kinoprostorbnktleon.ct8.pl/24748-igra-prestolov-smotret-5-sezon-5-seriju.html]игра престолов смотреть 5 сезон 5 серию[/url]
[url=http://superkinowpodposmotret.ct8.pl/77159-11-sezon-6-serija-sverhestestvennoe-smotret-onlajn.html]11 сезон 6 серия сверхъестественное смотреть онлайн[/url]
[url=http://filmsuamhmisha.ct8.pl/20652-propovednik-1-2-sezon.html]проповедник 1 2 сезон[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

(Ronaldgrogy, 2019.10.07 10:11)

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://filmswszcsmotret.ct8.pl/22209-kolombo-luchshie-serii-smotret-onlajn.html]коломбо лучшие серии смотреть онлайн[/url]
[url=http://cinemaxxhbmbleon.ct8.pl/66517-haus-sezon-2-smotret.html]хаус сезон 2 смотреть[/url]
[url=http://filmshd1080ubyv.ct8.pl/77490-smotret-film-lovushka-triller-2017.html]смотреть фильм ловушка триллер 2017[/url]
[url=http://kinoprostornjgsplus.ct8.pl/34852-anatomija-strasti-4-sezon-serija-3.html]анатомия страсти 4 сезон серия 3[/url]
[url=http://cinemaxxhbmbleon.ct8.pl/00546-spletnica-5-sezon-smotret-onlajn-v-horoshem-kachestve.html]сплетница 5 сезон смотреть онлайн в хорошем качестве бесплатно[/url]
[url=http://cinemaxxhbmbleon.ct8.pl/51838-doktor-haus-7-sezon-4-serija-smotret.html]доктор хаус 7 сезон 4 серия смотреть онлайн[/url]
[url=http://superfilmlyfismotr.ct8.pl/30943-serial-milliardy-torrent.html]сериал миллиарды торрент[/url]
[url=http://cinemaxxhbmbleon.ct8.pl/31421-chuzhestranka-1-sezon-14-serija-smotret-onlajn.html]чужестранка 1 сезон 14 серия смотреть онлайн[/url]
[url=http://filmshd1080ubyv.ct8.pl/17152-boeviki-2016-2017-smotret.html]боевики 2016 2017 смотреть[/url]
[url=http://seriyakinoeyomsmotr.ct8.pl/45135-spletnica-sezon-3-serija-19.html]сплетница сезон 3 серия 19[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

(Edwardrip, 2019.09.09 09:52)

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/33359-supergerojskoe-kino-torrent-skachat]супергеройское кино торрент скачать[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/35911-skachat-film-besplatno-specnaz.html]скачать фильм бесплатно спецназ[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/16916-skachat-maugli-multfilm-torrent.html]скачать маугли мультфильм торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/74116-ideal-serial-kubik-v-kube]идеал сериал кубик в кубе[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/43043-skachat-film-za-bortom-cherez-torrent-besplatno.html]скачать фильм за бортом через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/49664-chuzhoj-protiv-hischnika-torrent.html]чужой против хищника торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/75616-skachat-serial-korejskij.html]скачать сериал корейский[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/40084-ispanskaja-versija-fizika-ili-himija-1-sezon.html]испанская версия физика или химия 1 сезон[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/03896-serial-dzhodha-i-akbar-istorija-velikoj-ljubvi.html]сериал джодха и акбар история великой любви скачать[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/22584-smotret-onlajn-film-akcija-1987-v-horoshem.html]смотреть онлайн фильм акция 1987 в хорошем качестве[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

(Edwardrip, 2019.09.07 10:23)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://linjbi.vsefilmpcvionline.xyz/84021-filmy-drama-melodrama.html]фильмы драма мелодрама[/url]
[url=http://otqhie.vsefilmpcvionline.xyz/91628-ubijstvo-serial-smotret-1-sezon.html]убийство сериал смотреть 1 сезон[/url]
[url=http://kwsfx.vsefilmpcvionline.xyz/87139-smotret-onlajn-filmy-so-stethemom.html]смотреть онлайн фильмы со стетхемом[/url]
[url=http://miztbn.vsefilmpcvionline.xyz/13620-jandeks-smotret-filmy-onlajn-besplatno-i-bez.html]яндекс смотреть фильмы онлайн бесплатно и без регистрации[/url]
[url=http://nynxab.vsefilmpcvionline.xyz/06322-jutub-kino-boeviki-2017-goda.html]ютуб кино боевики 2017 года[/url]
[url=http://fnonap.vsefilmpcvionline.xyz/74738-skachat-film-piraty-karibskogo-morja-5-s-torrenta.html]скачать фильм пираты карибского моря 5 с торрента в хорошем качестве[/url]
[url=http://fnonap.vsefilmpcvionline.xyz/94734-aviator-skachat-torrent-v-horoshem-kachestve.html]авиатор скачать торрент в хорошем качестве hd 1080[/url]
[url=http://jmltjb.vsefilmpcvionline.xyz/85547-skachat-cherez-torrent-film-atlantida.html]скачать через торрент фильм атлантида[/url]
[url=http://lnmub.vsefilmpcvionline.xyz/03928-skachat-mumija-2017-v-horoshem-kachestve.html]скачать мумия 2017 в хорошем качестве hd 720 торрент[/url]
[url=http://jmltjb.vsefilmpcvionline.xyz/82649-komedii-s-rejtingom-vyshe-9.html]комедии с рейтингом выше 9[/url]

Лучшие фильмы онлайн

(Edwardrip, 2019.09.04 17:26)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://ofglvq.videomorekqfmleon.site/51477-simpsony-smotret-besplatno-onlajn-1-sezon.html]симпсоны смотреть бесплатно онлайн 1 сезон[/url]
[url=http://lxxkm.videomorekqfmleon.site/98832-piraty-karibskogo-morja-mertvecy-ne-rasskazyvajut-skazki.html]пираты карибского моря мертвецы не рассказывают сказки 1080 hd[/url]
[url=http://ofglvq.videomorekqfmleon.site/80222-nasledniki-2-disnej-smotret-onlajn-besplatno-v.html]наследники 2 дисней смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве на русском[/url]
[url=http://huphgc.videomorekqfmleon.site/76595-gol-smotret-onlajn-v-horoshem-kachestve.html]гол смотреть онлайн в хорошем качестве[/url]
[url=http://lxxkm.videomorekqfmleon.site/68641-sverhestestvennoe-1-sezon-smotret-onlajn-v.html]сверхъестественное 1 сезон смотреть онлайн в hd 720 качестве бесплатно[/url]
[url=http://vhnlft.videomorekqfmleon.site/05815-zoi-hart-iz-juzhnogo-shtata.html]зои харт из южного штата[/url]
[url=http://vhnlft.videomorekqfmleon.site/30835-ofis-hdrezka.html]офис hdrezka[/url]
[url=http://olmul.videomorekqfmleon.site/93611-multfilmy-rejting-kinopoisk.html]мультфильмы рейтинг кинопоиск[/url]
[url=http://lxxkm.videomorekqfmleon.site/11295-teorija-bolshogo-vzryva-smotret-vse-sezony-kurazh.html]теория большого взрыва смотреть все сезоны кураж бомбей[/url]
[url=http://auxnti.videomorekqfmleon.site/22974-gotem-1-sezon-1-serija-russkie-subtitry.html]готэм 1 сезон 1 серия русские субтитры[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

(Edwardrip, 2019.09.04 12:05)

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/59255-mazhor-3-sezon-skachat.html]мажор 3 сезон скачать[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/62562-chernoe-zerkalo-1-sezon-1-serija-skachat.html]черное зеркало 1 сезон 1 серия скачать торрент[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/52751-skachat-film-dvizhenie-vverh-torrent.html]скачать фильм движение вверх торрент[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/77522-dve-podruzhki-nejna.html]две подружки нейна[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/55295-spartak-4-sezon-4-serija-vojna-prokljatyh.html]спартак 4 сезон 4 серия война проклятых[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/82264-tancy-na-tnt-4-sezon-7-serija.html]танцы на тнт 4 сезон 7 серия скачать[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/87006-slepakov-ekstrasens-slushat-onlajn.html]слепаков экстрасенс слушать онлайн[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/96285-golibchon-jusupov-dustu-dushman.html]голибчон юсупов дусту душман[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/20977-skachat-besplatno-serial-adaptacija.html]скачать бесплатно сериал адаптация[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/19687-skachat-voennye-russkie-serialy-novinki-2016-cherez.html]скачать военные русские сериалы новинки 2016 через торрент[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

(AnthonyLiere, 2019.08.23 08:23)

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://wmfk.kinoxacureseriay.site/86357-serial-odinokie-serdca-2013-smotret-onlajn.html]сериал одинокие сердца 2013 смотреть онлайн[/url]
[url=http://nhydm.kinoxacureseriay.site/23356-advokatessy-serial-1-sezon-vse-serii-podrjad.html]адвокатессы сериал 1 сезон все серии подряд[/url]
[url=http://lyjmoe.kinoxacureseriay.site/51270-tvoe-miloe-lichiko-otpravitsja-v-ad-smotret.html]твое милое личико отправится в ад смотреть онлайн[/url]
[url=http://bkvrin.kinoxacureseriay.site/10990-mentalist-1-sezon-2-serija-smotret-onlajn.html]менталист 1 сезон 2 серия смотреть онлайн[/url]
[url=http://kinoxacureseriay.site/63562-malyshariki-multfilmy-smotret-onlajn.html]малышарики мультфильмы смотреть онлайн[/url]
[url=http://tedekl.kinoxacureseriay.site/70149-smotret-onlajn-dobejsja-uspeha-6.html]смотреть онлайн добейся успеха 6[/url]
[url=http://enxphn.kinoxacureseriay.site/88605-serial-legavyj-1-sezon-vse-serii-smotret.html]сериал легавый 1 сезон все серии смотреть онлайн бесплатно россия 2013[/url]
[url=http://gtion.kinoxacureseriay.site/33749-smotret-pro-pervobytnyh-ljudej-filmy-vvs.html]смотреть про первобытных людей фильмы ввс[/url]
[url=http://enxphn.kinoxacureseriay.site/40753-sled-1-serija-1-sezon-smotret-v.html]след 1 серия 1 сезон смотреть в хорошем качестве[/url]
[url=http://lyjmoe.kinoxacureseriay.site/88659-kinozal-tv-filmy-besplatnye-skachat.html]kinozal tv фильмы бесплатные скачать[/url]

MILANI

(matteo, 2015.04.17 11:15)

MATTEO CIAO GOENJI SNUYA ESTE PD LTALIA ORE 22:00 SCUOLA ?

 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 275266
Hónap: 2065
Nap: 44