Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


D.Gray-man

ssA D.Gray-man a 15 éves Allen Walker kalandjait mutatja be, akinek jobb karja képes egy hatalmas karommá átalakulni és elpusztítani az akumákat, azokat a fejlődésre képes lényeket, amiket az Ezeréves Gróf hozott létre, hogy elpusztíthassa az emberiséget.

Epizódok:103

Műfaj:akció,vígjáték,dráma,fantasy,kaland,horror,természetfeletti,

 

 

tgAllen Walker

A történet egy Allen Walker nevű fiúról szól. Születése óta el van deformálódva a bal karja, ami miatt szülei eldobták maguktól. A fiút párfogásába vette egy Mana Walker nevű vándorcirkuszi bohóc. Ő nevelte fel, de még mielőtt igazán szembesíthette volna Allent az élet gyötrelmeivel, váratlanul elhalálozott. A magába zuhant kisfiú egyedül maradt sebeivel, melyek átmeneti gyógyulását egy furcsa idegen jelentette, ki elültette benne azt a tévhitet, hogy pusztán az elhunyt hívásával vissza lehet hozni az embereket a túlvilágról. Allen hitt neki, s szólítva nevelőapját, démonná tette Őt. Mana belezáródott egy fémcsontvázba, s azt az utasítást kapta, hogy ölje meg, majd vegye át a helyét a fiúnak. Ehelyett a parancs előtt megátkozta őt, majd mikor elindult felé, aktiválódott a fiú karjába ágyazódott Ártatlanság, és megölte Manát. Ezek után az Ezeréves Gróf  megkímélte Allen életét és otthagyta.Ezek után feltűnt egy Cross Marian nevezetű férfi, aki lehetőséget adott a fiúnak az újrakezdéshez, mint ördögűző. Három kínkeserves edzéssel töltött év után, végre ördögűző lehetett a megerősödött Allenből.

 

 

 

 

ffLenalee

Mikor a rend rájött, hogy Lenalee képes használni az Ártatlanságot, akkor kényszerítették, hogy ördögűző legyen. A rendnél nagyon magányos volt, kezdett megőrülni és többször is szökéssel próbálkozott. Mikor bátyja, Komui is csatlakozott a Rendhez, Lenalee elkezdett gyógyulni és elfogadta a kialakult helyzetet. Ártatlansága neve Sötét Cipők, amiknek segítségével gyorsan tud futni és erősen rúgni.

 

 

 

 

fgKanda

Ő az első, akivel Allen találkozik a Fekete Rendnél. Szótlan, mogorva, önfejű fiú, aki folyton rivalizál Allennel. Régen egy csapat akuma megölte őt, így tesztalany lett a Rendnél folyó kutatásokban. Emlékeit törölték és megpróbálták úgy akumává alakítani, hogy emberi kinézete és személyisége megmaradjon, de emlékeit törölték és új testet kapott. Miután magához tért nem emlékezett semmire, nem csinálhatta azt, amit akar, állandó megfigyelés alatt tartották.Ártatlanságakardjába van zárva, neve Mugen -Hat Illúzió- és 6 különböző erejű támadást tud vele létrehozni, 6 illúziót.

 

 

 

 

ssLavi

Az a célja, hogy Krónikás legyen. Lavi a 49. ember, aki Krónikás akar lenni, így eldobva magától valódi nevét. Először csak azért követi Allent, hogy feljegyezhesse az azzal történteket, de később barátokká válnak. Anti-akuma fegyvere egy kalapács, amit Tettsuinak - Vaskalapács- nevez. Képes megváltoztatni a kalapács méretét és pecséteket tud használni.

 

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 267525
Hónap: 1723
Nap: 103