Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fubuki Shirou 9.

Fubuki Shirou
Fubuki, Ep.121
JP név 吹 雪 士 郎
JP beceneve ふぶき
Dub név Shawn Froste
Dub beceneve Froste
Adat
Nem Férfi Ikon
Pozíció FWiconCsatár, Védő
Szám 9. (Anime, Inazuma Legend Japán)
11. (Film)
29. (GO Movie)
Elem Wind Ikon
Csapat Hakuren
Raimon
Inazuma Japán
Neo Raimon
Inazuma Legend Japán
Seiyuu Miyano Mamoru
Orikasa Fumiko (Young)
Bemutatkozás
Játék Inazuma Eleven 2
Inazuma Eleven GO
Anime Episode 031
Episode 025 (GO)

 

 

Háttér

Fubuki használt játszani együtt fiatalabb ikertestvére Fubuki Atsuya , a junior csapat. Az idősebb iker lopni a labdát, míg a fiatalabb volna gólt. Ők voltak a tökéletes védő előre kombináció. Egy nap, amikor apjuk vezettem haza egy focimeccsen nyertek, volt egy lavina. Fubuki életét mentette meg, mert ő tolta ki a kocsiból, épp időben, de a családja meghalt.

Ennek köszönhetően baleset, Fubuki betegesen fél minden megbízható hasonló okozta lavina (mint a hó esik le, a fák, vagy a tető, mennydörgés és a hangos csattanást hangok). Azóta Atsuya személyisége állították vissza benne Fubuki.

Külső megjelenés

Fubuki általában látható egy fehér sál a hosszabb fennmaradó, szabadon áramló részét sál kettévált a bal oldalon, amely Atsuya személyisége, és egykor Atsuya. Szeme "színe kékes-szürke, alig lankadt, míg a haja rövid, szürke, és a tüskék lefelé. Amikor Atsuya átveszi a testét, a szeme fordult arany narancssárga színű, és egy kicsit ferde. Ez alkalommal, a tüskék a hajában felfelé nézzen, és úgy néz ki, merevebb, mint korábban. Ezen felül, a hangja is lesz durvább. Ez a jelenség rá mutat sokkal ördögi oldala és többnyire látható vigyorogva. Tettei is lesz agresszív. A mérkőzés alatt a Genesis , Fubuki tanult a valódi értelmét lesz tökéletes, és egyesíti lelkét Atsuya években. Az első az ő frizuráját ugyanaz marad, de a hátán ez a kombináció a tüskés haj felfelé (Atsuya) a magasabb rész és lefelé (Shirou) az alsó részen. Szeme "color követi az eredeti szín, és a között, lankadt és ferde. Fubuki egy nagy úr, van egy fejedelmi típusú karaktert, és az is tagadhatatlanul jóképű. Ezt bizonyítja az epizód 35 , ha néhány, a lányok közel

Hokkaido közel marad hozzá, és az epizód 40 , ha néhány, a női vendégek vidámpark felkérte őt, hogy járni velük. Ennek ellenére, úgy tűnik, inkább semleges a lány és kihasználja ezt, hogy információkat szerezzenek.

Fubuki általában látható Raimon vagy Hakuren egységes vagy mez. Az alkalmi ruhák csak látott Episode 85 melyek egy világos sárga-zöld póló és fekete nadrág. Amikor fiatal volt, viselt kék és fehér kabát és sötétkék nadrágot.

A GO , haja lesz tüskés egy kicsit, így neki egy kicsit gengszter-szerű megjelenést. Most visel kék kabát fehér kapucnis és két sárga vonalak a bal vállán, hogy néz ki, mint a kapitány jelet, és a fehér ing, zöld jelzés, ami hasonlít Hakuren jelképe az ingét, valamint egy pár zöld nadrágot és barna cipő.

Személyiség

Fubuki egy nagyon félénk ember, nagyon szelíd és nagyon kedves mások felé. Ő is egy nagyon hasznos játékos. Ő lehet egy védő vagy csatár mert jó mindkettő. Nagyon félénk elején season 2, és nem akar egyedül lenni, így tartja a sálat Atsuya személyisége benne. Amikor Atsuya van az irányítás, a haja emeli fel egy kicsit, a szeme lesz élénk narancssárga és amikor vigyorog, úgy néz ki, elég sötét. Atsuya játszik elég agresszív. Mire FFI indul, ő bátrabb, és hajlandó beszélni fel magát. Amikor mind a ketten össze, a haja stílusa megváltozik, és felemeli egy kicsit, de nem annyira, mint amikor Atsuya veszi át. Ahogy Atsuya, ő egy kis szadista és fenyegető, de lesz egy erős csatár. Később, a két személyiség összeolvad, hogy erősebb, és eggyé válik, és tanulni egy új hajtás . Fubuki is látható, hogy jó legyen a lányok, ahogy gyakran varázsa őket, amely információt, hogy az ellátások a csapatot. Ugyanakkor ő is kimutatták, hogy a kényelmetlen bizonyos típusú lányok, ahogy a Episode 50 .

Telek  

Season 2  

Fubuki vezették be Episode 31 . Amikor Raimon először találkozik vele, ő egy teljesen idegen, a közepén egy hóviharban Hokkaido, néhány mérföldre az északi Ridge. Ő reszket a hideg, és látta, hogy Endou hagyja őt a buszon. Cserébe ő mentette mindenki a tomboló, fekete medve, hogy megrázta az egész busz, ha megöli, és mozog a buszon egy rúgás. Amint elhagyták őt közel a házába, s lőni a labdát ismét, takarítás az ösvényen.

A Episode 33 -ben mutatkozik be Fubuki Shirou, a legendás csatár akit a Raimon csapat keresett, sokkoló mindenkinek az a tény, hogy a csatár volt velük az út során, amíg ő megúszta. Eleinte Someoka nem elhinni, mert azt hitte, hogy túl gyenge. Ezt hallva, azt válaszolja, hogy azért, mert a történetek mesélt neki, mindenki őt elképzelni, mint hogy egy hatalmas, vagy valamivel a típusát. Később, miután látta a Atsuya személyisége, úgy gondolta, hogy ő volt a legendás csatár, és miután elhagyta a csapatot Someoka azt mondta neki, hogy ő volt az ász csatár Raimon most.

Ő csatlakozik a Raimon tizenegy epizód 33 , hogy legyőzze Aliea Akadémia 's Gemini Storm . Aztán megmutatja a félelem hangos zajok hasonló lavinák miatt a családjának, hogy meghalt egy lavina. Kezdetben van egy tudathasadás, és kapcsolók a bátyja, amikor ő a bűncselekmény a futballpályán. Azt is nehéz volt, amikor súlyosan megsérült.

Az ő testvére Atsuya aki szeretett volna még pályán minden alkalommal a pályán. Azt akarta, hogy legyen tökéletes futballista, és úgy gondolta, hogy ő is csak ezt, ha tudna "válni" testvére (apja észrevételeit, mielőtt a lavina baleset vezette elhinni.)

A Episode 061 , Fubuki ban válik inkább elhatározta, hogy játszani Raimon után Gran gólt a Ryuusei Penge , áttörve Tachimukai 's Mugen The Hand . Később, Gouenji és a többiek segítségét, rájött, hogy amit az apja jelentette, hogy ő csak akkor lenne tökéletes, ha játszott együtt csapattársai. Hamarosan kiszabadult mind a trauma és ikertestvére személyisége, összevonása maga és testvére szelleme, mint az egyik így egyre erősebb. Testvére megtanította neki a leckét, hogy ő is dolgozik a csapattársai eltekintve Atsuya . Season 2 szinte teljesen összpontosít Fubuki és a saját történetét.

Season 3  

Három hónappal a Aliea Akadémia ív Fubuki felkérést kap a Coach Hibiki a mérkőzést, hogy csatlakozzanak Inazuma Japánban. Ő kerül csapat , amely Endou "s csapat. Fubuki szerezte az utolsó gólt a meccs (és a győztes gólt) a Wolf Legend . Később választják egyik tizenhat tagja Inazuma Japánban .

Az első meccset nagy hullámok , nem tudott gólt ellenük. A mérkőzés ellen Desert Lion , Fubuki próbált gólt a Wolf legenda , de ki tudta ütni Bjorn Kyle és Nasser 's Storm Rider . Ezt követően esett eszméletlenül a földre, hogy helyébe Toromaru .

A elleni mérkőzésen Fire Dragon , elárulta, egy új védelmi hissatsu, Snow Angel , hogy hagyja abba Suzuno és Nagumo és folytatta a területen Hijikata és szerezte egy új hissatsu, Thunder Beast , pontozásos Inazuma Japán 's az első cél. Chae Chan Soo szemű Fubuki óvatosan, és azt mondta a csapattársai, hogy tartsák szemmel rá, mivel, eltérően Gouenji , ő nem csak megbántani, de megvédeni is. A lába kap súlyosan megsérült a mérkőzésen, mint Fire Dragon használja a Hissatsu Tactics , tökéletes Zone Press . Ő később lekerült a csapat Midorikawa . Visszatér a mérkőzés után ellen a birodalom , hogy helyettesítse a sérült Kurimatsu .

A Episode 96 , ő látta néz újra a mérkőzés közötti Unikornis és Knights of királynő . A következő napon, beszél azzal Kazemaru, hogy ő gondolkodik létre egy új hissatsu , és szüksége lesz sebességet. Elején elleni mérkőzésen Unicorn megpróbálta ellopni a labdát Ichinose , de nem tudta. Ezt követően ő és Kazemaru kihozott az új hissatsu gólt, mely nevét a hurrikán . A meccs után, látta a levelet Hiroto a Midorikawa közölve, hogy ő nem adja fel, és hogy ő vissza fog térni hamarosan. Ő is remastered Crossfire a Gouenji és létrehozta a születése az Hiroto . Miután sok nehéz mérkőzés, Inazuma Japán végül bejutott a döntőbe a FFI . Később, amikor a döntőben volt, csak néhány nap múlva, azt gyakoroltam utoljára felkészülés a meccsre Little Gigant. Fubuki azt mondta, hogy azon a szív # 7 a Daisuke a notebook, amely a megbocsátó erejét. Ezért ő egy erős hajtás, ami jobb volt, mint az összes, amit tett. Így, miután látta a Raimon foci klub és más vissza Japánban támogatják őket, megkérdezte Kidou és Hiroto elvégzésére új hissatsu vele, a elleni mérkőzésen kis Gigant , amely később gólt a Inazuma Japánban .

Miután Inazuma Japán nyerte az FFI, mindenki ment vissza a saját iskolában. Fubuki visszament Hakuren a végzős középiskolás. Az érettségi előtt egy héttel került a Raimon, így Endou meghívta Fubuki és mindenki másnak, aki csatlakozott Raimon a Season 1 és 2. évad, hogy a mérkőzés. Raimon osztották két részre, Old Raimon (az eredeti tizenegy) és New Raimon (aki később csatlakozott). Fubuki játszott a New Raimon csapat, ahol ő, Kidou és Ichinose használt Koutei Penguin 2gou . Minden csapattársak hallgatta Endou utolsó beszédét, és megígérte, hogy majd folyamatosan fociznak a Endou "s szó, hogy azt mondta:" Menjünk focizni! " melyet mindenki boldogan egyetértett.

Telek (GO)  

Fubuki visszatér, mint az edző a jelenlegi Hakuren csapat. A győzelem után ellen Gassan Kunimitsu a Raimon csapat képzés területén, és hirtelen Kurama lövi a labdát a cél, de volt egy személy, és a labda majdnem megütötte, de meglepő, hogy az a személy Fubuki, aki védte a labdát simán.
Ezután köszöntötte és beszélt Raimon. Ezután kezdett beszélni az ötödik szektor kezdi irányítani Hakuren foci. Könyörgött Raimon megállítani ötödik szektor irányítja a csapatot, és segített nekik, hogy elmondja a taktikát, hogy megtörje abszolút Barrier of Hakuren . Ő, mint mondta, hogy talán még Raimon végső Thunder nem fog működni ellenük. Kidou majd megfogalmazni az alapokat Double Wing . Az eredmények azt mutatják, hogy az Fubuki is tudott a Resistance . Végén az epizód ő látta beszél Yukimura Hyouga , és úgy tűnik, hogy aggódott Yukimura csatlakozás ötödik szektor . Ő is beszélt Endou a csatlakozás Raimon és az ellenállás .

A Episode 27 után Yukimura gólt Hakuren 's második célt Gousetsu nélkül Saia 's jégcsap Road , Fubuki rájött, miért Fifth Sector eltávolította őt a posztjáról Hakuren edző volt, mert azt akarták, Yukimura hogy ki a Keshin . A meccs után ellen Hakuren , azt mondta, valami Endou és Endou úgy tűnt, hogy megdöbbent és elhagyta a csapatot utána.

A Episode 44 alatt Hibiki beszédét, mint az új szent császár Fubuki és Yukimura nézték a beszédet össze.

Film  

Inazuma Eleven a Movie

A filmben ő csatlakozott Raimon az utolsó 10 perc a mérkőzés elleni küzdelmet Ogre együtt Toromaru , Tobitaka , Fideo , Hiroto és Kanon . Nem sokkal azután, Ogre kickoff, az ő kiváló sebességet, sikerült ellopni a labdát könnyen Mistrene kérges , mondván, hogy neki, hogy már látta, hogyan adja át az Ogre mozgását. Ezután használta a Wolf Legend , hogy a láncot lőni Gouenji s Maximum tűz , de ki tudta ütni Zagomel 's Electric csapda . Miután Baddap elrendelte a csapattársai, hogy elpusztítsa Raimon, ő, Kabeyama és Kidou is elütötte egy lő Mistrene. Miután Raimon nyert, látták megy vissza a jövőbe.

Inazuma Eleven GO a Movie: The Ultimate Kötvények Gryphon Szerkeszt

Fubuki megjelent a GO filmben. Eleinte segített Raimon , különösen Tsurugi , Hikaru és Nishiki azok speciális képzést.

A elleni mérkőzésen csapat Zero , befordult ifjúkori formában segíteni Raimon a többi korábbi tagjai Inazuma Japánban . Ő használt Örök Blizzard és létrehozott egy láncot lőni Kidou, Fudou és Kazemaru a Koutei Penguin 2gou hogy kiadja Aoi a sejtből. Látták beszélgetett Tenma a meccs alatt.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Классные фильмы онлайн смотреть

(JamesNok, 2019.10.19 12:49)

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

<a href=http://kino-teatruydknik.ct8.pl/22793-porno-video-syn-i-mama-anal.html>порно видео сын и мама анал</a>
<a href=http://serialvtfwdom.ct8.pl/34669-russkoe-porno-incest-zhestkoe.html>русское порно инцест жесткое</a>
<a href=http://tvdetkamzvnuseriay.ct8.pl/99847-porno-video-chat-runetki.html>порно видео чат рунетки</a>
<a href=http://megogozpgigold.ct8.pl/49215-krasivye-devushki-porno-v-hd.html>красивые девушки порно в hd</a>
<a href=http://superfilmchhemisha.ct8.pl/32372-dvojnoj-fallos-porno.html>двойной фаллос порно</a>
<a href=http://megogozpgigold.ct8.pl/89183-porno-lesbijanki-macheha.html>порно лесбиянки мачеха</a>
<a href=http://tvdetkamzvnuseriay.ct8.pl/35272-porno-foto-razdvinula.html>порно фото раздвинула</a>
<a href=http://filmsrvfjsmotr.ct8.pl/62111-porno-domashnee-zreloj-pary.html>порно домашнее зрелой пары</a>
<a href=http://komediahnculeon.ct8.pl/42852-zapis-s-privatov.html>запись с приватов</a>
<a href=http://filmsrvfjsmotr.ct8.pl/41333-zhenu-trahajut-v-anal.html>жену трахают в анал</a>

Бесплатное кино смотреть онлайн

(Thomasrah, 2019.10.11 19:48)

привет, вот очень интересная инфа

<a href=http://mnogohdsjxeplus.ct8.pl/23673-smotret-film-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html>смотреть фильм онлайн бесплатно в хорошем качестве тихий омут</a>
<a href=http://tviglepeqfsmotr.ct8.pl/82835-nomer-44-film-2015-smotret-onlajn.html>номер 44 фильм 2015 смотреть онлайн hd 720p</a>
<a href=http://komediawyewgold.ct8.pl/68101-igry-prestolov-7-sezon-5-serija-smotret.html>игры престолов 7 сезон 5 серия смотреть</a>
<a href=http://superkinoefvusuper.ct8.pl/98124-spartak-mest-skachat-na-telefon.html>спартак месть скачать на телефон</a>
<a href=http://kinodepj.ct8.pl/96785-luchshe-zvonite-solu-3-sezon-7-serija.html>лучше звоните солу 3 сезон 7 серия</a>
<a href=http://tviglepeqfsmotr.ct8.pl/03875-igra-prestolov-full-hd.html>игра престолов full hd</a>
<a href=http://svoekinostipk.ct8.pl/55718-kino-igra-prestolov-2-sezon-vse-serii.html>кино игра престолов 2 сезон все серии подряд</a>
<a href=http://kinoprostorbnktleon.ct8.pl/41063-smotret-onlajn-besplatno-serial-igra-prestolov.html>смотреть онлайн бесплатно сериал игра престолов 7 сезон все серии</a>
<a href=http://svoekinostipk.ct8.pl/96900-smotret-serial-vo-vse-tjazhkie-1.html>смотреть сериал во все тяжкие 1 сезон 1 серия</a>
<a href=http://filmsuamhmisha.ct8.pl/29133-legenda-ob-iskatele-2-sezon-1-serija.html>легенда об искателе 2 сезон 1 серия</a>

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

(Ronaldgrogy, 2019.10.07 11:37)

привет, вот очень интересная инфа

<a href=http://superfilmlyfismotr.ct8.pl/05267-gordost-i-predubezhdenie-1-serija-1995.html>гордость и предубеждение 1 серия 1995</a>
<a href=http://kinoprostornjgsplus.ct8.pl/07036-big-mazi-2-sezon-1-serija.html>биг мази 2 сезон 1 серия</a>
<a href=http://filmshd1080ubyv.ct8.pl/49594-smotret-rik-i-morti-bez-cenzury-smotret.html>смотреть рик и морти без цензуры смотреть онлайн</a>
<a href=http://filmshd1080ubyv.ct8.pl/44494-sofija-prekrasnaja-smotret-besplatno-multfilm.html>софия прекрасная смотреть бесплатно мультфильм</a>
<a href=http://filmswszcsmotret.ct8.pl/55935-hemlok-grouv-sezon-2-serija-4.html>хемлок гроув сезон 2 серия 4</a>
<a href=http://filmswszcsmotret.ct8.pl/34717-volchonok-1-sezon-lostfilm.html>волчонок 1 сезон lostfilm</a>
<a href=http://cinemaxxhbmbleon.ct8.pl/17788-smotret-filmy-onlajn-besplatno-kolombo.html>смотреть фильмы онлайн бесплатно коломбо</a>
<a href=http://filmswszcsmotret.ct8.pl/95445-abbatstvo-daunton-7-sezon-2-serija-smotret.html>аббатство даунтон 7 сезон 2 серия смотреть онлайн на русском языке</a>
<a href=http://mnogohdogazmisha.ct8.pl/70907-multiki-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html>мультики смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве винкс</a>
<a href=http://filmswszcsmotret.ct8.pl/53265-skachat-torrent-zacharovannye-2-sezon.html>скачать торрент зачарованные 2 сезон</a>

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

(Edwardrip, 2019.09.17 23:27)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

<a href=http://gwext.tvdetkamekfksmotr.site/95480-multiki-v-horoshem-kachestve>мультики в хорошем качестве</a>
<a href=http://hzkd.tvdetkamekfksmotr.site/13490-filmy-2017-smotret-horoshem-kachestve-bob.html>фильмы 2017 смотреть хорошем качестве боб</a>
<a href=http://idvwx.tvdetkamekfksmotr.site/78306-skachat-film-hizhina-v-lesu-na-telefon.html>скачать фильм хижина в лесу на телефон</a>
<a href=http://idvwx.tvdetkamekfksmotr.site/00885-sumerki-5-smotret-besplatno-v-horoshem-kachestve.html>сумерки 5 смотреть бесплатно в хорошем качестве 1080 hd</a>
<a href=http://gwext.tvdetkamekfksmotr.site/72720-fizruk-4-novyj-sezon-smotret>физрук 4 новый сезон смотреть</a>
<a href=http://gwext.tvdetkamekfksmotr.site/80248-smotret-film-pila-3-onlajn-besplatno-v>смотреть фильм пила 3 онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 1080</a>
<a href=http://hzkd.tvdetkamekfksmotr.site/62316-lesnik-vse-sezony-smotret-podrjad.html>лесник все сезоны смотреть подряд</a>
<a href=http://btwodq.tvdetkamekfksmotr.site/86181-igra-prestolov-5-2.html>игра престолов 5 2</a>
<a href=http://pcxtix.tvdetkamekfksmotr.site/94921-film-lesnik-3-sezon-smotret-onlajn-besplatno.html>фильм лесник 3 сезон смотреть онлайн бесплатно</a>
<a href=http://wtvce.tvdetkamekfksmotr.site/35469-smotret-onlajn-serial-dnevniki-vampira-7-sezon.html>смотреть онлайн сериал дневники вампира 7 сезон</a>

Классные фильмы онлайн смотреть

(Edwardrip, 2019.09.08 13:52)

Настоятельно рекомендую к просмотру

<a href=http://kspvcd.svoekinophutonline.xyz/79419-skachat-sumerki-1-chast-cherez-torrent.html>скачать сумерки 1 часть через торрент</a>
<a href=http://svoekinophutonline.xyz/43130-skachat-serial-diversanty-cherez-torrent-besplatno-v.html>скачать сериал диверсанты через торрент бесплатно в хорошем качестве</a>
<a href=http://kspvcd.svoekinophutonline.xyz/90849-skachat-cherez-torrent-serial-strajk.html>скачать через торрент сериал страйк</a>
<a href=http://mseb.svoekinophutonline.xyz/11045-skachat-spasateli-malibu-mp4>скачать спасатели малибу mp4</a>
<a href=http://mseb.svoekinophutonline.xyz/55851-gluhar-vozvraschenie-serial-skachat-torrent>глухарь возвращение сериал скачать торрент</a>
<a href=http://iezwrx.svoekinophutonline.xyz/58033-chto-skryvaet-lozh-2000-skachat-torrent.html>что скрывает ложь 2000 скачать торрент</a>
<a href=http://aidz.svoekinophutonline.xyz/03338-torrent-takie-raznye-bliznecy.html>торрент такие разные близнецы</a>
<a href=http://aidz.svoekinophutonline.xyz/86999-sovetskie-smotret-filmy-onlajn-v-horoshem-kachestve-besplatno.html>советские смотреть фильмы онлайн в хорошем качестве бесплатно в hd 720</a>
<a href=http://olzty.svoekinophutonline.xyz/67391-paranormalnoe-javlenie-3-skachat-torrent.html>паранормальное явление 3 скачать торрент</a>
<a href=http://mseb.svoekinophutonline.xyz/02639-mys-straha-skachat-torrent>мыс страха скачать торрент</a>

Лучшие фильмы онлайн

(Edwardrip, 2019.09.06 09:45)

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

<a href=http://ikvvvz.amediatekaaovhseriay.site/01319-film-uravnitel-smotret-v-horoshem-kachestve.html>фильм уравнитель смотреть в хорошем качестве</a>
<a href=http://amediatekaaovhseriay.site/00670-nindzja-2-2013-smotret-film-onlajn.html>ниндзя 2 2013 смотреть фильм онлайн</a>
<a href=http://ihhyhp.amediatekaaovhseriay.site/73981-hodjachie-mertvecy-smotret-onlajn-vse-serii.html>ходячие мертвецы смотреть онлайн все серии</a>
<a href=http://okivhd.amediatekaaovhseriay.site/55963-melodramy-2015-zarubezhnye.html>мелодрамы 2015 зарубежные</a>
<a href=http://avrhfi.amediatekaaovhseriay.site/34078-passazhiry-film-2016-gidonlajn.html>пассажиры фильм 2016 гидонлайн</a>
<a href=http://vmile.amediatekaaovhseriay.site/57717-smotret-film-dzhumandzhi-2017-onlajn.html>смотреть фильм джуманджи 2017 онлайн</a>
<a href=http://amediatekaaovhseriay.site/95622-sled-smotret-2-sezon.html>след смотреть 2 сезон</a>
<a href=http://vmile.amediatekaaovhseriay.site/19534-nd-rezka.html>нd rezka</a>
<a href=http://ikvvvz.amediatekaaovhseriay.site/56144-smotret-filmy-onlajn-besplatno-v-hd-kachestve.html>смотреть фильмы онлайн бесплатно в hd качестве</a>
<a href=http://okivhd.amediatekaaovhseriay.site/73687-chuzhestranka-serial-2-sezon.html>чужестранка сериал 2 сезон</a>

Бесплатное кино смотреть онлайн

(Edwardrip, 2019.09.06 00:15)

привет, вот очень интересная инфа

<a href=http://bekj.vsekinoaenwseriay.site/63630-smotret-onlajn-v-horoshem-kachestve-besplatno-ptica.html>смотреть онлайн в хорошем качестве бесплатно птица счастья все серии</a>
<a href=http://nnvdjd.vsekinoaenwseriay.site/67815-smotret-filmy-so-skaloj-dzhonsonom-smotret-onlajn>смотреть фильмы со скалой джонсоном смотреть онлайн в хорошем качестве</a>
<a href=http://eehns.vsekinoaenwseriay.site/57567-serialy-80-90-godov-zarubezhnye-spisok.html>сериалы 80 90 годов зарубежные список</a>
<a href=http://fdtlt.vsekinoaenwseriay.site/36090-baskvosh-anime.html>басквош аниме</a>
<a href=http://nuyhj.vsekinoaenwseriay.site/91758-dom-u-dorogi-smotret-onlajn-besplatno-v.html>дом у дороги смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 720</a>
<a href=http://fdtlt.vsekinoaenwseriay.site/07080-smotret-rusalochka-disnej-onlajn-besplatno-v-horoshem.html>смотреть русалочка дисней онлайн бесплатно в хорошем качестве</a>
<a href=http://ldnunn.vsekinoaenwseriay.site/64259-multik-skubi-du-novye-serii-2017-goda.html>мультик скуби ду новые серии 2017 года</a>
<a href=http://nnvdjd.vsekinoaenwseriay.site/35317-skachat-film-na-telefon-garri-potter>скачать фильм на телефон гарри поттер и орден феникса</a>
<a href=http://nnvdjd.vsekinoaenwseriay.site/41425-smotret-boeviki-prikljuchenija-onlajn-besplatno-v-horoshem>смотреть боевики приключения онлайн бесплатно в хорошем качестве</a>
<a href=http://bekj.vsekinoaenwseriay.site/83757-zolushka-film-2015-smotret-v-horoshem-kachestve.html>золушка фильм 2015 смотреть в хорошем качестве hd 1080</a>

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

(Edwardrip, 2019.09.04 13:22)

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

<a href=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/72819-zarubezhnaja-drama-smotret-onlajn-besplatno.html>зарубежная драма смотреть онлайн бесплатно</a>
<a href=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/45689-hodjachie-mertvecy-6-sezon-4-serija-smotret.html>ходячие мертвецы 6 сезон 4 серия смотреть онлайн на русском языке бесплатно</a>
<a href=http://megogoqhhpdom.site/22111-skachat-besplatno-muzyku-taet-srok.html>скачать бесплатно музыку тает срок</a>
<a href=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/11381-film-serial-igra-skachat.html>фильм сериал игра скачать</a>
<a href=http://xmnl.megogoqhhpdom.site/96022-kichkina-xo-jayin.html>kichkina xo jayin</a>
<a href=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/90891-ahmed-shad-pesnja-ja-budu-ljubit-tebja.html>ахмед шад песня я буду любить тебя всегда</a>
<a href=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/09863-skachat-igru-the-joy-of-creation-story.html>скачать игру the joy of creation story mode</a>
<a href=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/35980-erke-esmahan-salemetsizbe.html>ерке есмахан салеметсизбе</a>
<a href=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/41213-skachat-seansy-kashpirovskogo.html>скачать сеансы кашпировского</a>
<a href=http://megogoqhhpdom.site/81260-kartinki-mir-vinks-2-sezon.html>картинки мир винкс 2 сезон</a>

 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 267525
Hónap: 1723
Nap: 103