Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inazuma Eleven

 

 


A főszereplő,Mark Evans nagyon tehetséges kapus és a valaha élt legjobb japán kapus unokája - a nagypapa sajnos már nem érhette meg Mark születését.

Mark egy fiatal focista, iskolája foci klubjának Csapatkapitánya.A klubbal mindössze egy gond van: a 7 tagból álló csapat nem léphet pályára, ugyanis nincs meg a teljes csapathoz kellő 11 fő.Mark (aki egyébként a kapus) azonban még így is próbálja összetartani a klubot és játékra bírni annak semmittevő tagjait. Ők azonban nem akarnak belemenni a hét-tagos csapat dologba, így Mark ha idegesen is, de aznapra békén hagyja a társait.Délután a parkban viszont meglát egy idegen fiút, aki egy nagyon jó célzással megment egy kisgyermeket egy erősen megrúgott focilabdától.Mark abban a pillanatban észreveszi, hogy a fehér hajú, csendes fiú nagyon jól tud focizni.

Másnap Mark osztályába új tanuló érkezik, Axel Blaze, aki nem más, mint a fehér hajú srác, akivel Mark az ezt megelőző napon találkozott.A fiú könyörög Axelnak, hogy az csatlakozzon a foci klubhoz, de Axel azzal az ürüggyel, hogy már befejezte a focit, lekoptatja Markot.

Eközben az iskola igazgatója elkényeztetett, focit kevéssé kedvelő lánya (Nelly) kérésére be akarja zárni a klubot pont a kicsi létszám miatt.Egy utolsó esélyt ad Marknak: össze kell kovácsolnia egy teljes csapatot, hogy megvívjanak Az Akadémia csapatával, amely a legfélelmesebb és legkegyetlenebb csapatként ismert csapat.Ám amikor Mark elmeséli a dolgot a klubtagoknak, azok megrémülnek és nem akarják bevállalni a mérkőzést, ezért a fiú különböző sportklubokból kezd el tagokat toborozni, nem sok sikerrel.Végül ha egymaga is, de Mark elkezd edzeni a nagy mérkőzésre.Szerencséjére a csapattagok idővel rájönnek, hogy Marknak igaza van és vele együtt edzenek.Végül a meccs napjára összegyűlik elég tag, hogy megvívjanak Az Akadémiával.

Az Akadámia azonban nem ismeri a valódi játékot és durvábbnál durvábban lökik fel Mark csapatának tagjait és olyan erővel képesek kapura lőni, hogy Mark eleinte hiába próbálkozik, nem tudja kivédi a rúgásokat.A második félidőben azonban főhősünk mindent belead és sikerül kivédenie egy lövést, ugyanis kiderül, hogy birtokolja az Isteni Kéz nevű különleges képességet, amely egy legendás erő a foci világában. Amikor Az Akadémia minden csapattagot kiütött és csak Willy maradt állva megfutamodott, helyére Axel állt be, aki megfogadta hogy sose fog focizni míg fel nem kell a kis húga. A meccset becsület szempontjából Markék nyerik, ám Az Akadémia és főként annak csapatkapitánya, Jude szemet vet a technikára, amelyről minél többet meg akarnak tudni.Tehát annyi biztos, hogy Markék nem most látták őket utoljára...

 

itt egy másik!!!


Főszereplő Mark Evans imád focizni. Ám iskolájában nincs meg a 11 fő, a csapatban. Mindenki elhanyagolta a labdarugó csapatot, és Mark hiába próbálja, társait a játékra sarkalni, nem megy neki. Az iskolába hamarosan új diák jön, Axel Blaze. Mark mindenáron be akarja venni a csapatba, mert látta, hogy a fiú milyen jó focista. Hamarosan jön az újabb hír. Az Országos Akadémia - a helyi legjobbak - kihívta a Raimon sulit egy barátságos mérkőzésre!


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 267523
Hónap: 1722
Nap: 101