Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jude Sharp 14.

 

Kidou Yuuto  (Jude Sharp)

Vita 11

2402 oldal
wiki
Ez a lap félig védett.
Kidou Yuuto
KidouYuutoCS10HQ.PNG
JP név 鬼 道 有人
Dub neve Jude Sharp
Adat

Nemek

Férfi
Pozíció MFicon.png (Középpályás)

Szám

10 ( Teikoku )
14
24
Elem Szél

Csapat

Teikoku (korábbi) (ex-kapitány)
Raimon
Neo Teikoku
Inazuma Japánban
Inazuma Japán B (kapitány)
Neo Raimon
Fehér csapat (Kapitány)
Orfeusz (ideiglenes)
Teikoku (GO) (edző)
Raimon (GO) (edző) (ideiglenes), (edző-asszisztens)
Seiyuu Hiroyuki Yoshino

Olasz Dub: Manuel Meli

Debut
Játék Tizenegy Inazuma
Anime Episode 001

Episode 014 (GO) Episode 010 (Chrono Stone)

Manga 1. fejezet

Kidou Yuuto (鬼道有人) az egyik főszereplő, és ez a tritagonist a Inazuma Eleven játékot , manga és anime . Ő volt a középpályás és a kapitány Teikoku , aki később lett középpályása Raimon és Inazuma Japánban a Inazuma Eleven sorozat. A GO, Kidou eleinte parancsnoka Teikoku , majd lett az edző-asszisztens és temperory edzője Raimon .

 

Profil

Tizenegy Inazuma (Játék)

  • "A tehetséges Game Maker, a képességei és a stratégiák is verhetetlen."

Tizenegy Inazuma 2

  • "A tehetséges játékvezető, ő készségek és stratégiák az ő verhetetlen."

Háttér

Kidou a TCG (Teikoku)
Amikor Kidou és Haruna voltak még fiatal, elvesztették szüleiket egy repülőgép lezuhan, és nőtt fel, egy árvaházban. Kidou 6 éves volt, míg 5 Haruna volt akkor. Az egyetlen dolog, hogy a szüleik Kidou van egy régi futball magazin, amely az egyetlen kötelék, amely összekapcsolja őt

apja. Ezért Kidou kezdett focizni, amikor belerúgott a labdát, úgy érezte, mintha ő apjával.

Mind Kidou Haruna és szétválasztották a különböző családok: Haruna a Otonashi család Kidou rögtön javasolta Kageyama Reiji a Kidou Financial Group, miután felismerte tehetségét Kidou labdarúgás a 6 éves korban. Hogy nővére vissza, Kidou egy alkut a mostohaapja: ő kapsz egymást követő országos bajnokságon Labdarúgás Frontier idején három évig az oviban. Ha nem tud nyerni egymás után Kidou
Hat éves Kidou
nem fogja tudni, hogy vegye vissza Haruna. Ha elveszíti a mérkőzést kerületben, Kidou lehet távozni kényszerült a saját családját.

Mióta elváltak, ő még soha nem próbált kapcsolatba húga még egyszer, ami neki, hogy ő hisz a maga módján. Azonban a tény az volt, hogy a Haruna saját kedvéért. Annak érdekében, hogy együtt élni vele, Kidou elviselni mindent, és soha nem felejtette el egyáltalán, nem is egyszer.

Megjelenés

Kidou szeme
Kidou vörös köpenyt visel a szezon felét az 1. és a másik felében (kezdve rész 17) visel kék köpenyt season 2-ig, de ismét bepirosodott szezonban 3. Mindig hord szemüveget, melyeket adott neki Kageyama. A szeme vörös szemüveg nélkül, haja van, és szorosan befont. Amikor kicsi volt, ő nem visel szemüveget, amíg egyáltalán Kageyama adta neki a szemüveg. A szemüveg, látta, ahol a labda pontosan lesz rúgva, és pontosan hol lenne leszállni.

Ha ki Raimon , vagy csak nem visel egyenruhát Raimon, melegítőben, stb, ő is látott rajta egy piros kabátot, fekete pólót, kék farmert és bakancsot. Az ő háza, ő nem visel zakóját vagy harci csizmát, és lecseréli a harci csizma és papucs.

A GO , haja nő tovább. Ő visel szürke kabátot, ami megfelel az ő nadrágja színe, egy döntetlen, és egy pár cipő bordó. Még mindig hord szemüveget, bár ez eltér az előző szezonban. A szemüveg nagyobb, és most ahelyett, hogy kék, szürke, zöld, ők most fehér.

Személyiség

Eleinte volt árnyékos, hogy nagyon szeretnék csatlósai Kageyama-, hallás-és engedelmeskednek a parancsait. Ő kezd egyre inkább a "jó" ember, ahogy rájön, milyen ember Kageyama van. Elkezd majd ellen a parancsait, a keresés köré az akadémia minden csapdát, s azzal fenyegette, hogy felfedje azokat a nyilvánosság számára. Kidou is látszik, nagyon logikus és rasional, hiszen ő egy zseniális stratéga játék, Japán parancsnoki torony, tudván, minden egyetlen fontos dolog van tudni a potenciális ellenfelek. Kidou is ápolja a csapattársai, és ami még fontosabb, a húga. Ő mindent megtesz, hogy segítsen nekik. Bár a harmadik évadban volt egy identitás válság mondván, hogy nem tudott elmenekülni Kageyama átka. Kageyama szinte csalták őt, mondván, hogy ő most mindent, amit tanult Kageyama, de ő képes volt felülmúlni ezt.

A manga, a shadiness marad, még akkor is belép a csapat, és néha végződik szavait a "milyen nyúlbéla".

A GO, 10 év után, még mindig marad valami a régi személyiség, bár ő érettebb és nyugodtabb, mint tíz évvel korábban. Szeret beszélni (vagy az a tendencia, hogy beszéljen) a múltról, ahogy az Episode 021 (GO) , amikor beszélt Endou Mamoru .

Telek

1. évad

Kidou a Teikoku
Ő elején jelenik meg az 1. rész , ahol a parancsot adja, hogy elpusztítsa az ismeretlen iskolában. Az Episode 2 , ő és csapattársai voltak Raimon elleni mérkőzésen. Eleinte Kidou volt csak az érdekli, Gouenji , hanem a többi Raimon csapat. Ő settenkedik körül Raimon hogy vizsgálja meg a csapatot, ügyelve rá senki fogások. De aztán miután Domom mondta, hogy a busz Raimon szabotált, hogy nem tudják, hogy az állampolgárok, kezdi megkérdőjelezni Kageyama. A mérkőzés a kerület országos döntőbe, Kidou ellenőrzi az iskola ügyelve arra, hogy semmit sem nyúltak hozzá. Miután látta Kageyama a törvénysértések, ő és a többi Teikoku döntött, hogy elveszítik az állampolgárok meccs, de a döntést hagyta visszavonni miatt Endou eltökélt játszani ellenük, ők igen. Annak ellenére, hogy elvesztette a Teikoku állampolgárok, ők minősülnek az utolsó alkalom, hogy a nyertesek újra. Az első meccset Zeusz , Teikoku elveszett. Kidou megsérült a lába a meccset Raimon és mivel nem rendelkezik semmilyen információt Zeusz elhatározta, hogy nem vesz részt. Hamarosan gondol magáról, hogy szégyen. Végül, aki csatlakozik Raimon, hogy megváltoztassa a kék köpenyt. Eleinte senki a csapatban Raimon Kidou elfogadott, még a saját húgát. De miután Endou tiltakozásokat, és elme Kidou stratégiai segített nekik megnyerni a mérkőzést, elfogadták őt. Végül úgy döntött, hogy felfüggeszti az Raimon. Ő segített, hogy megnyerjük a Raimon elleni mérkőzésen Kidokawa Seishuu , és megnyerte a futball és a Frontier legyőzte Zeusz .

2. évad

Kidou a Raimon
n Episode 27 , az első meccset Gemini Storm , Raimon elvesztette őket. Ő becames megdöbbentem, amikor Goryuu Reo blokkok Inazuma Törd egy kézzel. Akkor találkoztak Touko és Fubuki , hogy segítsen nyerni ellenük, de Gouenji kilép a csapatból, köszönhetően a saját jó. Aztán találkozott Kageyama újra Episode 38 . De ezúttal Kageyama készült egy másik csapat nevezett Shin Teikoku , amely két régi csapattársak, Sakuma és Genda . Ők használják a hatalom a Aliea meteorit , mert Fudou meggyőzte őket. Annak érdekében, hogy megmentse csapattársai, akkor nincs más választása, mint küzdeni velük. Végül a régi csapattársai jött vissza érzékeiket, Sakuma súlyosan megsérült. Ez idő alatt a hajó elsüllyedt, és mindenki

elment, kivéve Kidou. Nézett szembe Kageyama kibontakoztatásához haragját, de a hajó elsüllyedt, megdöbbenve hallja, hogy Kageyama szólított Kidou ő "a legnagyobb alkotásai". Nyomozó Onigawara kellett vinni, hogy a helikopter. Ez idő alatt a régi csapattársai voltak hálásak neki. Aztán miután valamikor Kidou ment Teikoku Akadémia tudni, hogy ő nem árulta el a csapattársai elhagyja őket és csatlakozik Raimon, ez ​​idő alatt a halál zóna 2 -ben elsajátította a Kidou, Domon, és Endou. A végén győzött és Raimon legyőzte Aliea Akadémia, de szembe kellett néznie a Sötét császár . Azt is végül legyőzte őket.

3. évad

Kidou a Inazuma Japánban
Három hónappal a csata után a Sötét császár, ő volt az egyik az emberek képviseletére kiválasztott Japánban. Kidou dühös volt, hogy Fudou
Kidou a kiválasztás során a mérkőzés Inazuma Japánban
volt a csoportban. Az egyik alkalommal látta Endou Kidou bámult valahová, és szerette volna tudni, mit gondolt, Kidou azt mondta, hogy nem tud elmenekülni Kageyama átka. Többnyire a verseny ideje alatt ő tartja strategizing. Abban az időben, amikor Fubuki és Midorikawa sérült miatt Fire Dragon 's taktikát, Perfect Zone Press , helyükre került Someoka és Sakuma . Eleinte a Inazuma japán csapat még mindig nem fogadta el Fudou. De miután Endou tiltakoznak, a Inazuma Japán elfogadta őt, mint elfogadták a Kidou Raimon Eleven. Amikor először láttam Kidou Kageyama volt a szigeten voltak, Liocott . Ő is látta az Fudou Kageyama.
Kidou a szmoking
Mind Kidou Sakuma és úgy gondolta, hogy Fudou akartam engedelmeskedni Kageyama parancsait, hogy károsítaná a Inazuma japán csapat, így nem tudnának eljutni a döntőbe. Kidou is elmondta, hogy Endou Kageyama volt a szigeten. Ez volt a 90 epizód . Később jöttek tudni, hogy Fudou valójában egy jó srác, amikor legyőzte csapat K . debütált Episode 93 , továbbá a segítségével az olasz csapat, Orpheus . Sakuma, Kidou és Fudou gyakoroltam Koutei Penguin 3gou egy pontban, hogy elsajátítsák azt, hogy meg tudjanak birkózni vele, csak szükséges hozzá, hogy azok magassága lehet, hogy 3 dimenziós. Az Episode 91 , volt egy érzésem, hogy Kageyama volt ugyanazon
Kidou a TCG együtt Haruna és Kogure .
szigeten, ahogy vannak. Akkor Kageyama tett egy csapat nevezett csapat K , hogy azok vehetnek Olaszország nemzeti csapata. Endou, Kidou, Sakuma és Fudou csatlakozott Orfeusz egy kicsit, hogy K. csapat elleni küzdelem során Episode 92 , majdnem visszajött Kageyama és azt hitte, nem tud igazán menekülni, mert soha Kageyama dolog, amit megtanultam, az volt ugyanis a Kageyama. De sikerült az ész ki az Episode 93, hogy ő már az új futball-és ez a foci a Endou években. A meccset Orpheus , Kageyama lett egy jó srác, és azt mondta, hogy ő Kidou akart játszani tisztességesen igazi foci, de 106 epizód Kageyama meghalt, és ő nagyon ideges, és abban a pillanatban tartja Kageyama a napszemüveget, hogy Onigawara Gengorou
Kidou a Inazuma Japánban kabát
Kidou adta. Alatt Episode 108 , húga Haruna akartam felajánlott mint áldozat a sötét angyalok és ő nagyon mérges Haruna Elraboltak. Azután Episode 112 , akkor settenkedik a Királyságban tartózkodási helye, hogy mi a zavaró kapitánya Királyság . Ezután harcoltak Királyság ellen, és nyert. A következő mérkőzés volt, szemben Kis Gigant és Hiroto , Fubuki , Kidou használt Big Bang hogy szerezz egy pontot, de ez végül Zárolják. De a végén, Inazuma Japán nyerte.
Kidou az érettségi mérkőzésen.
Az Episode 126 -ben diplomázott Raimon, és amikor ez volt a sor, hogy Endou megkapja a diplomát, azt láttam, hogy őt és vele a többi Raimon, hogy ahol minden sír, mert amikor arról, hogy külön utakon mennek.

Ezután Episode 127 , volt még egy utolsó mérkőzés érettségi egymással, ami végül a két csoportban nem pontozásos cél, hiszen ahol minden egyformán kiegyenlített, mindegyiket meghallgatta Endou utolsó beszédét, és megígérte, hogy majd folyamatosan fociznak Endou a szavát, hogy ő mondta: "Menjünk focizni!" melyet mindenki boldogan fogadott.

Telek (GO)

Kidou első megjelenése a GO

Kidou kezdetben célja, hogy csatlakozzon az olasz nemzeti bajnokság, de a körülmények ötödik szektor vezetett rá a helyzetét Teikoku parancsnoka. Először jelenik meg a végén Episode 14 , beszélget Teikoku kapitánya, a Sakuma Jirou állt mellette.

Az Episode 15 -ben találkozik Endou és Haruna és felfedi nekik, hogy ő a Teikoku edzője, és ő támogatja az ötödik ágazat 's eszmék labdarúgással kapcsolatos ellenőrzés.

Kidou és Endou megjelenését a játékban
Mindazonáltal, Episode 18 , kiderült, hogy Kidou és a többi tag a Teikoku voltak titokban része egy ellenállás , egy olyan szervezet, amely titokban elleni ötödik szektor. Azt is megjegyezte, hogy, miután a mérkőzés közötti Raimon és Teikoku, a MAG a második csapat kezdett engedelmeskedni megrendeléseket. Az Episode 21 , kijelentette, hogy ő nevezte ki Hibiki lesz Raimon edző-asszisztens. A következő napon a 24. rész , egy új személy csatlakozik a Raimon csapat, amit örömmel csatlakozni szeretne az Raimon csapat, és bemutatja magát, mint "Hikaru".
Kidou Suprized a Hikaru vezetéknevét. (Játék Version)
Otonashi Haruna megkérdezi, hogy mi a vezetékneve. Hikaru volt, miután a második gondolat megmondani a vezetéknevét, hogy mit gondolt azt fogják hinni. Bár azt állítja, az ő vezetékneve "Kageyama", és kijelenti, ő teljes neve; " Kageyama Hikaru ". Miután megállapítja, hogy a csapat Raimon bár mosolyog, Otonashi Haruna esik rá a fórumon, és Raimon csapata meglepte az arcán Otonashi Haruna, Endou Mamoru és Kidou Yuuto, amelyből kiderült, hogy az arca meglepett és megdöbbent.

Mivel mind a hárman tudják Kageyama Reiji is csodálkoznak hallani Hikaru vezetékneve is Kageyama amely sokkolta Otonashi, Endou és Kidou. Bár a legtöbb ember döbbent volt Kidou.

Tobitaka ad élelmet Kidou.
A 25 epizód , amikor Fubuki Shirou magyarázott Hakuren 's taktika, Kidou volt képes megtalálni a módját, hogy áttörje a taktika.

Az Episode 27 , elmegy a toronyhoz és Inazuma tárgyalásokat Endou Mamoru , és meglepődve tapasztalja, hogy elhagyja Endou Raimon. Kidou Megdöbbentem és meglepődtem, azt akarta megkérdezni, hogy miért, de ő kap egy világos válasz. Bár, nem volt más választása, mint elfogadni azt. A megbeszélés után, ő lesz Raimon új edző, bár ő még mindig meglepett, amit mondott Endou.

Kidou a TCG (GO)
Az Episode 28 , az egész csapat egyre Raimon gyakorlat a Kidou, hogy a következő mérkőzés közelgő és odaadja a Raimon csapat kemény gyakorlatot, ez teszi a Raimon csapat egy nehezen és főleg Nishizono Shinsuke és Amagi Daichi , és Tobitaka beszélt Kidou, emlékezve rá az idők Inazuma Japánban . Ő most Raimon a jelenlegi edző, de nem lehet tudni, meddig fog maradni, mint a kocsi. A 29 epizód volt, igazán meglepett, amikor meglátta Aphrodi hogy Kidokawa Seishuu s edzője, és ő is aggódott miatta csatlakozás ötödik szektor .

Az Episode 30 , Kidou örült, hogy Someoka Ryuugo újra, és tudta, hogy Kidou Someoka volt híres játékos az olasz Pro League. A 31 epizód , amikor Raimon megnyerte a mérkőzést Aphrodi fordította az arcát, és úgy nézett Kidou, Kidou valóban így mosolygott Aphrodi mosolygott vissza rá. Ő is látta beszél Someoka végén az epizód, amikor Someoka maradt. Az Episode 34 , Akane Kidou elrendelte, hogy egy videó Flipper Stadion hatását annak érdekében, hogy megtalálja a módját, hogy megtörje a múlt lökhárítók.

Az Episode 37 -ben együtt Haruna voltak megköszönve Tachimukai , hogy eljött, hogy segítsen Shinsuke az ő pozícióját kapus. Később látták, mint ő keshin Shinsuke idézést, Goseishin Titanias .

Az Episode 46 -ben feltárt Tominaga június Raimon hogy miután megnyerte a szent út lett Teikoku 's parancsnoka újra.

Telek (Chrono Stone)

Kidou hallgatva Gouenji magyarázatát.

Ő megjelent a 10. epizód és Gouenji beszél neki Endou és az ő valójában alove. Ezután lett Raimon edzője azután, hogy hallotta Gouenji magyarázatát, és megpróbálja meggyőzni, hogy segítsen Endou Daisuke Raimon.

Film

Tizenegy Inazuma a film

Mielőtt elleni mérkőzésen Ogre ő és Endou sétálunk az utcán, amikor Kazemaru jön a futás, és azt mondja, hogy Zeusz vereséget szenvedett. Később használja Prime Legend a Gouenji a pontszám a végső cél, hogy Raimon .

Tizenegy GO Inazuma a Movie: The Ultimate Kötvények Gryphon

Kidou megjelent a GO filmben.
Fiatal Kidou (GO Art)
A elleni mérkőzésen csapat Zero , megfordult az ő ifjú formában segíteni Raimon a
Kidou fordult az ifjú formában a GO Film.
A többi tagjai Inazuma Japánban . Ő használt Koutei Penguin 2gou a Kazemaru és Fudou láncolatának kialakítása érdekében lőni Fubuki a Blizzard Örök Aoi, hogy kiadja a sejtből.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Бесплатное кино смотреть онлайн

(RandallEndut, 2019.10.25 11:23)

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://travaonlinepmkssilver.ct8.pl/58180-russkie-pornomodeli-foto.html]русские порномодели фото[/url]
[url=http://travaonlineamsxposmotret.ct8.pl/62712-lesbi-zhestko-trutsja-kiskami.html]лесби жестко трутся кисками[/url]
[url=http://travaonlinepmkssilver.ct8.pl/50507-mat-i-syn-porno-rus.html]мать и сын порно рус[/url]
[url=http://komediareuugold.ct8.pl/80051-golye-pocelui-igry.html]голые поцелуи игры[/url]
[url=http://megogoastx.ct8.pl/51038-porno-kasting-zhena.html]порно кастинг жена[/url]
[url=http://travaonlineamsxposmotret.ct8.pl/95388-porno-brooklyn-lee.html]порно brooklyn lee[/url]
[url=http://seriyakinotxrg.ct8.pl/57215-gruppovoe-porno-s-medsestroj.html]групповое порно с медсестрой[/url]
[url=http://tvfilmsbpekposmotret.ct8.pl/23920-porno-seks-otec-s-dochkoj.html]порно секс отец с дочкой[/url]
[url=http://travaonlinepmkssilver.ct8.pl/08997-besplatno-smotret-porno-pervyj-seks.html]бесплатно смотреть порно первый секс[/url]
[url=http://filmikinofwybnik.ct8.pl/99961-porno-mamki-onlajn-video.html]порно мамки онлайн видео[/url]

Лучшие фильмы онлайн

(RandallEndut, 2019.10.22 09:50)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://kino-fsogzoonline.ct8.pl/21889-porno-foto-parnej.html]порно фото парней[/url]
[url=http://kino-fsvxzwprosmotr.ct8.pl/97202-devushki-na-medosmotre-porno-video.html]девушки на медосмотре порно видео[/url]
[url=http://tvigleamwhsuper.ct8.pl/37126-porno-razgovor-russkij.html]порно разговор русский[/url]
[url=http://kinoxaekcismotret.ct8.pl/94147-porno-iz-filmov-nasilie.html]порно из фильмов насилие[/url]
[url=http://tvigleamwhsuper.ct8.pl/55745-seks-russkaja-blondinka.html]секс русская блондинка[/url]
[url=http://kino-teatrstbhseriay.ct8.pl/06533-porno-mamashi-domashnee-video.html]порно мамаши домашнее видео[/url]
[url=http://filmikinobbzysmotr.ct8.pl/86899-mnogo-porno-zrelyh-zhenschin.html]много порно зрелых женщин[/url]
[url=http://kino-fsvxzwprosmotr.ct8.pl/82222-porno-s-mebelju.html]порно с мебелью[/url]
[url=http://kino-teatrstbhseriay.ct8.pl/59344-porno-mamu-po-ocheredi.html]порно маму по очереди[/url]
[url=http://kino-teatrstbhseriay.ct8.pl/18824-nezhnyj-seks-hd.html]нежный секс hd[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

(JamesNok, 2019.10.19 11:23)

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://tvdetkamzvnuseriay.ct8.pl/87571-porno-russkoe-nachalnicy.html]порно русское начальницы[/url]
[url=http://serialvtfwdom.ct8.pl/83743-porno-pjanaja-mama-i-doch.html]порно пьяная мама и дочь[/url]
[url=http://tvdetkamzvnuseriay.ct8.pl/21466-porno-rossija-vzroslye.html]порно россия взрослые[/url]
[url=http://komediahnculeon.ct8.pl/18459-porno-mat-soblaznila-druga-syna.html]порно мать соблазнила друга сына[/url]
[url=http://superfilmchhemisha.ct8.pl/16880-massazh-nuru-video-porno.html]массаж нуру видео порно[/url]
[url=http://kinoxskyp.ct8.pl/25934-masturbacija-devushek-domashnee.html]мастурбация девушек домашнее[/url]
[url=http://tvdetkamzvnuseriay.ct8.pl/04681-porno-sestra-spalilas.html]порно сестра спалилась[/url]
[url=http://kinozoomyiwyonline.ct8.pl/44019-zrelye-russkie-baby-video.html]зрелые русские бабы видео[/url]
[url=http://tvdetkamzvnuseriay.ct8.pl/00647-brazers-mulatki.html]бразерс мулатки[/url]
[url=http://serialvtfwdom.ct8.pl/99083-chpok-v-popku.html]чпок в попку[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

(Thomasrah, 2019.10.11 18:34)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://filmabpksuper.ct8.pl/40056-smotret-onlajn-anatomija-strasti-4-sezon-14.html]смотреть онлайн анатомия страсти 4 сезон 14 серия[/url]
[url=http://kinodepj.ct8.pl/34323-kino-hodjachie-mertvecy-4-sezon-4-serija.html]кино ходячие мертвецы 4 сезон 4 серия[/url]
[url=http://superkinowpodposmotret.ct8.pl/64845-kartochnyj-domik-2-sezon-serija-6.html]карточный домик 2 сезон серия 6[/url]
[url=http://superkinoefvusuper.ct8.pl/59304-hodjachie-mertvecy-smotret-1-sezon-9-serija.html]ходячие мертвецы смотреть 1 сезон 9 серия[/url]
[url=http://kinodepj.ct8.pl/38094-smotret-serial-chernyj-spisok-5-sezon.html]смотреть сериал черный список 5 сезон 2 серия[/url]
[url=http://filmsuamhmisha.ct8.pl/11372-saus-park-1-sezon-1-serija.html]саус парк 1 сезон 1 серия[/url]
[url=http://filmabpksuper.ct8.pl/13363-film-igry-prestolov-7-sezon-smotret-onlajn.html]фильм игры престолов 7 сезон смотреть онлайн[/url]
[url=http://filmsuamhmisha.ct8.pl/45444-delo-v-tebe-onlajn-smotret-besplatno-v.html]дело в тебе онлайн смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://komediawyewgold.ct8.pl/61706-smotret-film-spartak-bogi-areny-2-sezon.html]смотреть фильм спартак боги арены 2 сезон все серии подряд[/url]
[url=http://kinoprostorbnktleon.ct8.pl/63389-mortal-kombat-multik-vse-sezon-vse-serii.html]мортал комбат мультик все сезон все серии подряд[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

(Jorgeshora, 2019.10.09 07:51)

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://superfilmcrpvgold.ct8.pl/51248-zacharovannye-smotret-onlajn-vse-serii-podrjad-v.html]зачарованные смотреть онлайн все серии подряд в хорошем качестве[/url]
[url=http://superfilmxwbcoonline.ct8.pl/75846-smotret-igra-prestolov-2-sezon-10.html]смотреть игра престолов 2 сезон 10 серия в хорошем качестве бесплатно[/url]
[url=http://kinoxaksmtsmotret.ct8.pl/18328-juzhnyj-park-sezon-14-serija-11.html]южный парк сезон 14 серия 11[/url]
[url=http://superfilmxwbcoonline.ct8.pl/34293-smotret-serial-igry-prestolov-6-sezon.html]смотреть сериал игры престолов 6 сезон 6 серия[/url]
[url=http://superfilmxwbcoonline.ct8.pl/13687-igra-prestolov-1-sezon-4-serija-smotret.html]игра престолов 1 сезон 4 серия смотреть онлайн hd 720 lostfilm[/url]
[url=http://letvkinoabhwposmotret.ct8.pl/50181-juzhnyj-park-3-sezon-serija-4.html]южный парк 3 сезон серия 4[/url]
[url=http://letvkinoabhwposmotret.ct8.pl/49123-multiki-graviti-folz-besplatno-smotret.html]мультики гравити фолз бесплатно смотреть[/url]
[url=http://tvzavrjnsa.ct8.pl/02666-rik-i-morti-ozvuchka-syenduk-1-sezon.html]рик и морти озвучка сыендук 1 сезон[/url]
[url=http://superfilmcrpvgold.ct8.pl/91045-ostatsja-v-zhivyh-sezon-6-serija-9.html]остаться в живых сезон 6 серия 9[/url]
[url=http://seriyakinougriseriay.ct8.pl/42123-riverdejl-1-sezon-1-serija-smotret-na.html]ривердейл 1 сезон 1 серия смотреть на русском языке[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

(Edwardrip, 2019.09.07 17:23)

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://cmdn.vsefilmqgeuoonline.xyz/59091-skachat-amerikanskij-pirog-6-perepoloh-v-obschage.html]скачать американский пирог 6 переполох в общаге торрент[/url]
[url=http://cmdn.vsefilmqgeuoonline.xyz/56651-rutor-vo-vse-tjazhkie.html]рутор во все тяжкие[/url]
[url=http://klpuwo.vsefilmqgeuoonline.xyz/73105-skachat-gluhar-vse-sezony-torrent.html]скачать глухарь все сезоны торрент[/url]
[url=http://fhonqp.vsefilmqgeuoonline.xyz/45904-skachat-lego-film-betmen-cherez-torrent-besplatno.html]скачать лего фильм бэтмен через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://ilym.vsefilmqgeuoonline.xyz/47281-skachat-cherez-torrent-film-neosporimyj-2.html]скачать через торрент фильм неоспоримый 2[/url]
[url=http://fhonqp.vsefilmqgeuoonline.xyz/28165-robokar-poli-skachat-2-sezon-torrent.html]робокар поли скачать 2 сезон торрент[/url]
[url=http://ifsnma.vsefilmqgeuoonline.xyz/93739-identifikacija-borna-torrent.html]идентификация борна торрент[/url]
[url=http://iexid.vsefilmqgeuoonline.xyz/71896-sokrovische-amazonki-film-2004-skachat-torrent.html]сокровище амазонки фильм 2004 скачать торрент[/url]
[url=http://iexid.vsefilmqgeuoonline.xyz/39114-nikogda-ne-govori-proschaj-torrent-skachat.html]никогда не говори прощай торрент скачать[/url]
[url=http://klpuwo.vsefilmqgeuoonline.xyz/09751-strazhi-galaktiki-2-film-skachat-torrent.html]стражи галактики 2 фильм скачать торрент[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

(Edwardrip, 2019.09.07 10:42)

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://fnonap.vsefilmpcvionline.xyz/62572-skachat-zveroboj-cherez-torrent-v-horoshem-kachestve.html]скачать зверобой через торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://nvqv.vsefilmpcvionline.xyz/70205-smotret-besplatno-kino-strazhi-galaktiki.html]смотреть бесплатно кино стражи галактики[/url]
[url=http://otqhie.vsefilmpcvionline.xyz/98051-filmy-fantastika-2016-smotret-onlajn-besplatno-v.html]фильмы фантастика 2016 смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://nynxab.vsefilmpcvionline.xyz/70504-moana-smotret-besplatno-v-horoshem-kachestve-onlajn.html]моана смотреть бесплатно в хорошем качестве онлайн[/url]
[url=http://vsefilmpcvionline.xyz/91122-sotnja-vse-serii-podrjad]сотня все серии подряд[/url]
[url=http://kwsfx.vsefilmpcvionline.xyz/82710-smotret-chelovek-pauk-film.html]смотреть человек паук фильм[/url]
[url=http://miztbn.vsefilmpcvionline.xyz/00527-smotret-filmy-boeviki-fantastika-2017.html]смотреть фильмы боевики фантастика 2017[/url]
[url=http://nynxab.vsefilmpcvionline.xyz/18558-smotret-multfilm-bolshoe-uho-onlajn-besplatno-v.html]смотреть мультфильм большое ухо онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://kwsfx.vsefilmpcvionline.xyz/34612-smotret-onlajn-kuantiko.html]смотреть онлайн куантико[/url]
[url=http://gqhk.vsefilmpcvionline.xyz/37333-lion-smotret-onlajn-2016-film-v-horoshem-kachestve]лион смотреть онлайн 2016 фильм в хорошем качестве 720[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

(Edwardrip, 2019.09.05 23:15)

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://nnvdjd.vsekinoaenwseriay.site/44346-smotret-filmy-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve]смотреть фильмы онлайн бесплатно в хорошем качестве война в вьетнаме[/url]
[url=http://udnlgy.vsekinoaenwseriay.site/38332-anime-uzniki-vremeni-i-prostranstva.html]аниме узники времени и пространства[/url]
[url=http://vvnfnf.vsekinoaenwseriay.site/72603-smotret-filmy-onlajn-s-brjusom-uillisom.html]смотреть фильмы онлайн с брюсом уиллисом[/url]
[url=http://wxmg.vsekinoaenwseriay.site/35333-film-chaki-2-smotret-onlajn.html]фильм чаки 2 смотреть онлайн[/url]
[url=http://finbfq.vsekinoaenwseriay.site/03142-serial-gorec-2-sezon.html]сериал горец 2 сезон[/url]
[url=http://bekj.vsekinoaenwseriay.site/85133-smotret-1944-serial-onlajn-besplatno.html]смотреть 1944 сериал онлайн бесплатно[/url]
[url=http://vvnfnf.vsekinoaenwseriay.site/49906-n2o-prosto-dobav-vody-smotret.html]н2о просто добавь воды смотреть[/url]
[url=http://nuyhj.vsekinoaenwseriay.site/10097-futurama-smotret-5-sezon.html]футурама смотреть 5 сезон[/url]
[url=http://bekj.vsekinoaenwseriay.site/07905-postal-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]постал смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве 720 hd[/url]
[url=http://eehns.vsekinoaenwseriay.site/56820-smotret-onlajn-fantastika-mistika-serialy.html]смотреть онлайн фантастика мистика сериалы[/url]

Лучшие фильмы онлайн

(Edwardrip, 2019.09.04 17:39)

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://lseee.videomorekqfmleon.site/87521-smotret-filmy-rossijskie-2016.html]смотреть фильмы российские 2016[/url]
[url=http://hfcid.videomorekqfmleon.site/38445-russkie-serialy-boeviki-2017-vyshedshie-na-ekran.html]русские сериалы боевики 2017 вышедшие на экран[/url]
[url=http://ofglvq.videomorekqfmleon.site/24686-piraty-karibskogo-morja-mertvecy-ne-rasskazyvajut-skazki.html]пираты карибского моря мертвецы не рассказывают сказки онлайн hd[/url]
[url=http://huphgc.videomorekqfmleon.site/26407-most-serial-smotret-onlajn-ssha.html]мост сериал смотреть онлайн сша[/url]
[url=http://lseee.videomorekqfmleon.site/31168-staraja-bashnja-film-smotret-onlajn.html]старая башня фильм смотреть онлайн[/url]
[url=http://hfcid.videomorekqfmleon.site/69208-zakon-nochi-smotret-onlajn-2016-film-v.html]закон ночи смотреть онлайн 2016 фильм в хорошем качестве 1080 hd[/url]
[url=http://ofglvq.videomorekqfmleon.site/59438-smotret-film-boj-mestnogo-znachenija-onlajn-v.html]смотреть фильм бой местного значения онлайн в хорошем качестве бесплатно[/url]
[url=http://niidwv.videomorekqfmleon.site/02760-smotret-film-delo-pestryh-onlajn-v-horoshem-kachestve.html]смотреть фильм дело пестрых онлайн в хорошем качестве бесплатно[/url]
[url=http://lxxkm.videomorekqfmleon.site/51455-velikij-uravnitel-smotret-kino-onlajn-besplatno-v.html]великий уравнитель смотреть кино онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://huphgc.videomorekqfmleon.site/50419-indijskie-filmy-istoricheskie-smotret-onlajn-besplatno-v.html]индийские фильмы исторические смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

(Edwardrip, 2019.09.01 10:39)

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://loxct.vsefilmmryqonline.site/48397-skachat-besplatno-kazahskie-klipy.html]скачать бесплатно казахские клипы[/url]
[url=http://dznx.vsefilmmryqonline.site/86524-sumerki-saga-rassvet-chast-1-skachat.html]сумерки сага рассвет часть 1 скачать[/url]
[url=http://vdhsv.vsefilmmryqonline.site/52700-podkrutka-shansa-pobedy-okupaemosti-kejsov.html]подкрутка шанса победы окупаемости кейсов[/url]
[url=http://ytltio.vsefilmmryqonline.site/22604-ledi-bag-i-super-kot-2-sezon-smotret.html]леди баг и супер кот 2 сезон смотреть на французском[/url]
[url=http://vdhsv.vsefilmmryqonline.site/24734-skachat-valentino-khan-deep-down-low.html]скачать valentino khan deep down low[/url]
[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/62864-paren-s-nashego-kladbischa-skachat-film-2015.html]парень с нашего кладбища скачать фильм 2015[/url]
[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/11562-kunfu-panda-3-skachat-multik]кунфу панда 3 скачать мультик[/url]
[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/24282-skachat-zhili-u-babusi.html]скачать жили у бабуси[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/77916-skachat-besplatno-bandera-okolcovannaja-ptica.html]скачать бесплатно бандера окольцованная птица[/url]
[url=http://vsefilmmryqonline.site/04181-skachat-sluga-naroda-2-serial.html]скачать слуга народа 2 сериал[/url]

tök jó kedvencem

(courtney, 2012.12.02 22:30)

óóóóó ez kedvencem a inzum levenbe imádom ez játékok bene király

 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 267521
Hónap: 1720
Nap: 99