Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mex Carson 9.

 


Matsuno Kuusuke (Max Carson)

Vita 0
2402 oldal
wiki
Matsuno "Max" Kuusuke
Matsuno-sama.jpg
JP név 松野 空 介 マックス (becenév)
Dub neve Maxwell "Max" Carson
Adat

Nemek

Férfi
Pozíció FWicon.png (Előre)
MFicon.png (Középpályás)

Szám

9 ( Raimon , sötét császárok anime)
8 ( Sötét császárok játék)
22 ( Inazuma Japánban )
Elem Szél

Csapat

Raimon
Első Raimon
Sötét császár (volt)
Inazuma Japán (jelölt)
Inazuma Japánban
Seiyuu Yuki Kodaira
Debut
Játék Tizenegy Inazuma
Tizenegy Inazuma GO
Anime Episode 001
Manga Ismeretlen

Matsuno Kuusuke (松野空介), becenevén Max (マックス) egy előrevivő Raimon . Ő volt a jelölt a ​​japán nemzeti csapat, Inazuma Japánban , de nem kap kiválasztva.

Tartalom

 [show

Profil  

Tizenegy Inazuma  

  • "Beneath a csinos külseje több képzett sportember."

Tizenegy Inazuma 2: nincs Kyoui Shinryakusha Fire / Blizzard ( Sötét császár formában )  

  • "Az ő quickstepping labda szakértelme tette a közel megállíthatatlan."

Megjelenés  

Max a Manga.
Van világos bőr, kerek szeme és egy narancssárga-barna orrát. Ő gyakran visel rózsaszín és kék macska-tervezés sapka, ő visel egy másik sapka, fehér, színes virágok a macska-tervezés, amikor alszik.

Személyiség

Ő szép és kedves, hogy csapattársai. Úgy látszik, hogy aktív és kimenő, valamint a gyorsan megtanulható dolgok, ahogy, amikor kijelentette, hogy ő csatlakozott számos más kimenő klub.

Telek

1. évad

Matsuno a Raimon
Matsuno jeleskedik minden sport és részt vett számos más sportegyesületek. Ben csatlakozott és segített a Raimon foci klub főleg kitartást és állóképességet. Bemegy Raimon látva az egyik Endou Mamoru s plakátokon kér a játékosok, hogy csatlakozzon a klubhoz.

2. évad  

Max a Dark császárok
Ő és legtöbb tagja Raimon kerülnek majd küldeni a kórházba sérülés miatt a támadást Kasamino Junior High által Gemini Storm . Emiatt lett tagja a Sötét császár annak érdekében, hogy minél több hatalmat. Ők harcoltak Raimon, ahol ő és Handa mutatják be az új hissatsu, Revolution V . Ezután kezd összetörni Raimon azok lövések, de Endou képes volt megváltoztatni őket vissza, ahogyan az eredetileg volt, és azokat megvalósítani azt, amit csinálunk, az rossz.

3. évad

Egyike volt a 22 kiválasztott, hogy csatlakozzon Inazuma Japánban ; helyezésük Inazuma Japánban , ebből az Endou csapata. Volt egy meccs azért, hogy az edző látta tudásukat. A mérkőzés tette, hogy egy menetben Hiroto ami az ő t
Max a Inazuma Japánban A.
EAM az első gólt, de ő nem fogadható el a csapat. A játékban, ő volt az egyik játékos meg kell választani tagjaként Inazuma Japán, azonban elvesztette. Ő később jelenik meg az érettségi a Raimon csapat. Mind a régi, Raimon csapat és az új Raimon volt egy meccs, ahol azt mutatják, hogy a képességei nem javultak, mivel az utolsó meccset tudott kikerülni Toramaru .

 
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Február / 2020 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 262499
Hónap: 3110
Nap: 80