Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto shippuden


NARUTO SHIPPUUDEN
(ha a szövegben lévő képeket nagyobb méretben szeretnéd látni, csak kattints az oldal alján lévő képgalériára!)Azaz Naruto ~Hurrikán Krónikák, más szóval a Naruto sorozat folytatása, ahol abbamaradt a sorozat, a Shippuudden ott folytatja. Az első Naruto sorozat megnézése nélkül nem ajánlott elkezdeni.
A történet két és fél év időugrással kezdődik (természetesen nem egy Back to the future szerű ugrással =) ), amikor is Naruto és Jiraiya visszaérkeztek Konohába az edzésükről. Egy hosszas tréningen vett részt Jiraiyával Naruto, hogy visszahozhassa Sasukét Konohába, akit a gonosz oldal "elcsábított" magához. Szép és egyszerű is lenne, ha csak ennyiből állna, de Sasuke mint tudjuk, nem akar többé Konohához, a 7-es Csapathoz, Narutóhoz tartozni, egyetlen egy valami hajtja, mégpedig hogy bátyján, Itachin bosszút állhasson, családja lemészárlásáért. És hogy bosszúját beteljesíthesse, az Orochimaru által felajánlott erőt képletesen elfogadja, más szóval Orochimaru edzeti Sasukét és megtanítja használni a Sharinganját, hogy legyőzhesse bátyját. Ám mint Jiraiyától megtudtuk Orochimaru sem jószándékból segít Sasukénak, hanem hogy a technikájának köszönhetően átköltözhessen Sasuke testébe, és kihasználhassa az Uchihák Sharinganját. De Sasuke mint tudjuk elkésett, így Orochimarunak sürgősen egy másik testbe kellett költöznie, és a következő testcseréjéig még 3 évet kell várnia. És így az időugrás után már csak fél éve van Narutónak arra, hogy Sasukét épségben visszahozza Konohába, hogy Orochimaru ne használhassa fel testcserélő technikájához. Na de hogy a szálak még jobban gabalyodjanak, az Akatsuki is elkezd mozgolódni, és így Narutónak nem lankadhat a figyelme. Szerencséjére ott vannak konohai bajtársai, akik segítségére számíthat... de meddig?
Bemutatásnak talán ennyi meg is felelne a csattanók lelövése nélkül. A Shippuuden grafikája szebb lett (legalábbis szerintem), több benne a 3D-s animáció, bár az első évadban is találkozhattunk velük nem is egyszer, főleg harci jeleneteknél, de itt sokkal több százalékban van jelen. Előnyét igazán pörgősebb jeleneteknél lehet majd észrevenni, így már nem lesz olyan lomha, mint a 2D-s animációknál, bár az sem volt rossz, de így már sokkal komolyabban fest. Zeneileg is ott van a folytatás a szeren, kapásból az első openingje kimagaslóan jól sikerült, de az ending sem panaszkodhat, megadják a hatásukat. Az anime közben is javultak a zenék és a hangok, de tény, hogy az első sorozat zenéje is nagyon jó volt, illettek a jelenetek hangulatához, ahogy ebben is, tán még jobban. A történet nagy léptekben bontakozik, egyre több szál szövődik. Hogy hány részes lesz? Lehet, még a készítője sem tudja, de eddig nem úgy fest, hogy a sok rész a story rovására menne, reméljük nem is fog.
Az első perceket látva lehet meglepődünk, mert nagyon hirtelen kezdődik, de mondhatni ez csak kis kedvcsináló a folytatáshoz (egy sokkalta későbbi jelenetet vágnak be) és hogy senki se hagyja még véletlenül se félbe a sorozatot. Meg kell, valljam, nekem nagyon is nagy kedvcsináló volt az első pár perc, de döntse el mindenki maga.
Az új opening: nobodyknows - Hero's Come Back!
Az új ending: Home made Kazoku - Shooting Star

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

More splenic chronological eye-drops cardiotoxicity.

(ulyuaturupo, 2019.02.24 12:43)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

The composition spiritual right apnoeic lung.

(eyecajuhpu, 2019.02.24 09:41)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 267525
Hónap: 1723
Nap: 103