Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


YuYU Hakuso

YuYu Hakusho

 

 


 yu_yu_hakusho017.jpg
Yu Yu Hakusho:

 

Ez egy anime, amelyet Japánban 1993 és 1994 között adott a TV Tokyo. A történet főszereplője Urameshi Yusuke, egészen átlagos fiú, egészen addig, még az első rész legelején el nem üti őt egy autó. Itt veszi kezdetét a történet első szakasza, mely egészen tart a kalandos feltámadásán át egészen első küldetéséig. Ugyani azért, hogy feltámadhasson cserébe be kell állnia a Szellemvilág szolgálatába, azon belül is Koenma fennhatósága alá. Első küldetésében három démont kell elkapnia, akik ellopták a Szellemvilág három hatalmas kincsét. Ez körülbelül tizenöt epizódot ölel fel. A következő, alig néhány részes szakasz is egy küldetést dolgoz fel, melyben egy nagy hatalmú szellemi mester, Genkai, tanítványának kell válnia. Ezek után jönnek olyanok, mint eltitkolt testvérek, harcművészeti viadalok, újabb hét gonosz, a kiknek szándékukban áll elpusztítani a világot, újabb halál, majd feltámadás Yusuke részéről és végül kiderül, hogy kedvenc fekete hajú főhősünk félig meddig még démon is…

Igen, első látásra és olvasásra is bővelkedik olyan sablonokban, melyeket bármelyik fiúknak szóló rajzfilmben megtalálható. Yusuke nevű főhősünk itt sem marad egyedül, később három társával, az egykori ellenfeleivel, Kuwabarával, Hieijel és Kuramával együtt fog be valamint kilábalni az egyes kalandokból. A shounen (lásd később) anime minden jegyét magán viseli, köztük azt is, hogy eladható lányoknak, hála a vonzónak titulát férfi szereplőknek, és a humoros beszólásoknak.

A Yu Yu Hakushonak szerepe van abba, hogy a Bleach a másik említett animét tekinthetjük ennek a rajzfilmnek az utódjának. Felépítésük, szereplőik, de még maga a történet is hordoz hasonlóságot, csakhogy a Yu Yu 112 részével nem kezdett el filleresedni (lásd később), addig a Bleach a maga 160 részének fele már semmivel nem viszi előre a történetet (bár ez engem, személy szerint nem zavar)

 

 

Az a furcsa hogy kuramát mindenki lánynak tekinti :(

 
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 267520
Hónap: 1720
Nap: 100